Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akkor borotváljam/vágjam le?

Akkor borotváljam/vágjam le?

Figyelt kérdés
Nos, szőrös a péniszem fölötti rész. Még elég zsenge a szőr rajta, de nagyon viszket ><. Eddig azért nem vágtam le, mert anyám nem tudom mit szólna hozzá. Nem borotválni szeretném, hanem 1 kisollóval rövidre vágni. Tudom, a borotválástól csak megerősödik a szőr. Mit csináljak? HELP PLS!

2012. aug. 20. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van az anyukádnak ahhoz,hogy hogyan vágod le a szőrt a péniszedről,Atya Úr Isten.............. :SS:S:S:S:S::SS::S:S
2012. aug. 20. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, hogy már szőrösödsz,de anyukád még nézegeti a péniszedet???

Mellesleg ha kisollóval vágos le, szerintem szúrni fog.

2012. aug. 20. 19:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, nem nézegeti a péniszem, nem is erre gondoltam... Hanem h mondjam el neki, v ne? Am 13 vagyok
2012. aug. 20. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
A fiuk ezt nem szokták közölni a szülővel, max az apjukkal, ha olyan a kapcsolatuk, de szerintem felesleges elmondani, levágod és kész, utána nem fog viszketni.
2012. aug. 20. 20:05
 5/8 anonim válasza:
Szerintem ne vágd le. Majd elmúlik.
2012. aug. 20. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell otthon megbeszélned, nem olyan komoly dolog. Egyébként először mikor levágod valószínűleg szúrni fog, később elmúlik majd. A legjobb választás egyébként hajnyíró géppel levágni pár mm-esre.
2012. aug. 20. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

MÉg elég fiatal vagy,ne borotváld le,eleve férfiatalan,ez valami mostani hobort,egy férfi öltözőbe,zuhanyzóba képen röhögnének ha meglátnának csupaszon.Ha nagyon sok a szőrzeted akkor vágd rövidebbre,de a csupaszra semmiképp se.

Viszont ha viszket és még nem vágtad sose le,akkor ott valami más gond van,akár lehet hogy valami tisztitó szert nem bírsz,egy öblítöt,egy új szappant,habfürdöt vagy nem pamut a gatyád,mert csak úgy nem szokott viszketni.

13 éves vagy gondolom hogy már fürdéskor nem járkál be hozzád anyukád és nem nézeget,szóval nem kell neki szólnod,de csupaszra ne borotváld,mert tényleg csak megerősődne a szőrzeted,ha nagyon zavar,mert túl hosszú lenne akkor marad a rövidebbre vágás,de a viszketés valami mástól lehet ha tényleg eddig nem nyúltál hozzá,lehet akár attól is hogy most kezdtek a szőrszállak kinőni még csak azt meg jobb békén hagyni egyenlőre amig teljesen ki nem szőrősődsz

2012. aug. 28. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-)
2012. aug. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!