Szőrtelenítés? (17/F)
Figyelt kérdés
A gondom az hogy elég szőrös vagyok úgy mindenhol, már vagy egy éve rendszeresen borotválkozok (arcon) ez eddig nem is zavar sőt még szeretem is ha egy kicsit borostás az arcom (barátnőm se szól érte). Intim részeken és a hónaljamon is rendszeresen szőrtelenítek. Viszont máshol pl. a karomon, lábamon, mellkasomon is elég szőrös vagyok. Most a sok "alfahímnél" az a divat hogy tetőtől talpig szőrtelenítenek. Na szóval a kérdésem az hogy szerintetek melyik a jobb? A szőrtelen fiúk vagy a kicsit szőrösek?2012. aug. 19. 00:39
1/5 anonim válasza:
A szőrösek. A szőrtelen kis bájgúnárok undorítóak.
2/5 anonim válasza:
Ne legyél gyantázott díszbúza. Ha egy férfi szőrös, akkor szőrös. Pont. Nem ciki.
3/5 anonim válasza:
Ne keverd az alfahímeket a b.zikkal, mert kiverem a fogad! :D:D:D
Most akkor mennyire vagy szőrös, mert azt írtad, hogy elégé, de a kérdésedben már a kicsi szerepel? De mindegy is. A szőr férfias. A csupasz férfi test gusztustalan és nem férfias. Csak a b.zik és a testépítők szőrtelenek, de a testépítőknél a verseny miatt muszáj. Ha máshol nem a végtagokon lenni-e kell, mert ha ott nincs az tényleg homár. Nem lehetsz te annyira szőrős.
Ui: Alfahím tulajdonságok, belső tulajdonságok.
4/5 anonim válasza:
szerintem és akkor férfias valaki ha szőrös, itt nem jetire gondolok, az hogy a melled a karod és a lábad szőrös az szerintem okés! hagyd úgy! 21/Nő
5/5 anonim válasza:
hónaljad szerintem borotváld nyáron főleg. az arcod az a te döntésed, ahogy tetszik. a pénisz kérdésben pedig döntsön a nő, persze ez minden csajnál változhat. egyik ezt szereti másik azt. a többit azt hagyd úgy ne legyél díszfasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!