Majdnem 16 éves fiú vagyok, és szőrös a segglyukam körül. Mit tegyek?
Tyááá, hát, igazűból a helyzet nálam is hasonló, habár kicsit már hozzászoktam :D Tényleg elég idegesítő tud lenni, de mondjuk én nem próbálok meg tenni ellene :) Ezt örököltem, ez van.
A borotva használatát én se ajánlom... igen, tapasztalat :D Ha nem akarod egész nap a lyukad vakarni, nem húzod le borcsival.
Gyanta, epilátor... sssssz. Hát, eredményképpen jobb mint a borotva, de sztem szétszedi a segglyukag, pár napig biztos nem tudnál sz.rni rajta, tehát ezek se ajánlottak.
Vannak ilyen lézeres szőrtelenítő műtétek, habár sztem elég gáz a seggeddel elmenni.. ciki neked is meg az orvosnak :)
Tehát ja, vmi otthoni megoldást kell találnod. Kenőcsökről még nem hallottam, de én nemhiszem h túlzottan jó lenne. Minden esetre sok sikert neked hozzá! Én megpróbálom így leélni az életem, ha menni fog :D
Nekem csak 17-évesen kezdődött el a szörösödés a segemen.
Nyugi én se teszek ellene, ezzel leszel férfi, a nők imádják :DDD....
Nálunk a szörös segg, a nőknél pedig a izat lábközötti nemiszerv jelemző... :DD
(Várom a zöld pacsi lájkokat.) 100%-os akarok lenni.
1. hozzászóló: te biztos egy vidám ember lehetsz :DD
2. hozzászóló meg szerintem félre értett. Nekem nem a seggem szőrös kívül, hanem bent a két segg között ahonnan kijön a... A lyuk körül szőrös :S
Továbbra is várom a válaszokat a szőrtelenítő krémmel kapcsolatban!
vannak szőrtelenítő krémek, de óvatosan vele, mert ha túl sokat hagyod rajta, lemarja a bőröd is
de sokkal jobb mint a borotva
én már zacsin használtam (de ne veet-et az iszonyat erős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!