Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Majdnem 16 éves fiú vagyok,...

Majdnem 16 éves fiú vagyok, és szőrös a segglyukam körül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Engem zavar, mert kényelmetlen, és sokszor becsípődik az alsógatyámba és húzza. Borotválni nem akarom (hónaljamat is epilálom), gyantát nem szívesen kérek anyámtól mert szerintem elég ciki lenne.. és azt sem tudom hogyan kell pontosan használni. Epilátorral mazohistaság lenne nekimenni. Hallottam, hogy van valamiféle szőrtelenítő kenőcs. Arra gondoltam ez talán bevállna, és nem fájna túlságosan. Ez jó ötlet vagy mással oldjam meg? A kenőcsöt hogyan kell használni? Rossman-ba tudok venni szőrtelenítő kenőcsőt, és ha igen, mi a neve?

2012. máj. 31. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a dm-ben vettem nem tudom mi a neve, kifejezetten férfiaknak van 900 ft körül, de nem százszázalékos, borotvával rá szoktam segíteni.

Nyáron sokkal jobb, nem izzad annyira a segged. Meg szerintem esztétikusabb.

2013. máj. 5. 18:07
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi!:D
2013. máj. 6. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:

régen az opilca is jó volt, de aztán új összetevőket raktak bele, amitől szimplán nem működik és nem szedi le a szőrt

úgyhogy én is most csak trimmelem (igaz farpofák között nem)

2013. máj. 7. 00:46
 14/14 Krinya kovi válasza:

Hello

Durva de én 11éves vagyok és nekem is szőrös.Ma találkoztam vele és félek, hogy 10 év múlva mi lesz😩😩😩

2017. máj. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!