Hogyan szőrtelenítsem a seggem?
Figyelt kérdés
17 évesen az átlaghoz mérve túl szőrös vagyok, ami engem nagyon zavar. A hasam, lábam, seggem a legszőrösebb... Egyszer megpróbáltam leborotválni a hátsófelem, de következő napra nagyon nekikezdett viszketni, nagyon sok apró piros pötty lett mindenütt ami viszketett majdnem egy hétig. Mit csináltma rosszul? Mit csináljak, hogy szőrtelenítsek?2012. márc. 17. 10:19
1/8 anonim válasza:
Gondolom F vagy. Sehogy. Jól van ez így. Csajok szeretik.
Hogy mit látsz a tévében meg mit mondanak a heverok, annak nem sok köze van az igazsághoz.
2/8 anonim válasza:
A borotválás csak megerősíti a szőrt, nem ajánlom. Ha zavar, menj el kozmetikushoz, ő szakszerűen, gyorsan megoldja a problémád :) Kérj úgy időpontot, hogy utolsó legyél aznap.
3/8 anonim válasza:
Nőismerőseidtől kérdezd meg, hogy használnak-e szőrtelenítő krémet a "bikinivonalra"m s ha igen, milyet. Szerezz egy tubussal, a hátsóra is jó lesz. :D (Borotválást semmiképen nem ajánlom!)
4/8 anonim válasza:
Tedd oda az öngyújtót, mikor szellentesz, le fogja vinni a szőrt.
5/8 anonim válasza:
A borotválástól nekem is kipattogott, mivel begyulladt a szőrtüsző. Én hajvágógéppel szoktam levágni, bár nyilván elég ügyetlenül megy, se 1-2 mm-es szőr akkor is marad ott. Megértem, hogy zavar, engem is amúgy. Vannak ilyen szőrtelenítő krémek, amivel ha bekened, az lemarja, csak utána rögtön le kell tusolni magadról.
7/8 anonim válasza:
Miért zavar, ha a segged szőrös? Ha le kell vetkőznöd, mert akció van, akkor a lány úgy sem látja a hátsódat, mert az elülső feleddel van dolga. Pasit meg ne engedj magad mögé, ha meztelen vagy, mert ki tudja? Így aztán a pucér feneked szőr-állapota látatlan lesz mindkét nem előtt.
8/8 anonim válasza:
00:48: és ha két nővel van egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!