Mit tegyek, ha tiszta pattanás a seggem?!
Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy azért van,mert nem törlöm meg rendesen fürdés után,pedig ez nem igaz...plusz mikor törlöm,az a baj,hogy közbe kaparom is a törölközővel, s már nem tudok mit csinálni... Valami ötlet?2010. dec. 31. 14:05
2/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nem lehet h pont azért pattanásos mert kaparod? Vagy lehet hogy allergiás vagy a tusfürdőre, testápolóra, öblítőre, ruhaanyagra másra nem tudok gondolni. Irány a bőrgyógyász!
3/7 anonim válasza:
Kezeld le bőr radírral! Ha nem segít menj bőrgyógyászhoz!!!
5/7 A kérdező kommentje:
/ha nem kaparom akkor se gyógyul,bár törölközővel amúgy kis kaparom,akaratlanul is....16 vagyok
2010. dec. 31. 17:23
6/7 anonim válasza:
Mindenképp menj bőrgyógyászhoz. Ők nagyon tudják, mert ezt tanulták. :-) Ez nem ciki, sokkal többen küzdenek ezzel a gonddal mind gondolnád, csak nem látja senki. Az orvos viszont nap mint nap lát ilyet, Ő nem fog rácsodálkozni.
7/7 anonim válasza:
Nekem is vannak ha hizom jobban előjönnek de ha fogyok s kissebb a fenekem ,alig láccik a pattik, de szerintem a zsír mirigyemmel van valami,szerintem neked is.Akármivel kentem sose múltak el tölle 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!