Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénteken műtöttek fitmyafék...

Pénteken műtöttek fitmyafék átvágást és bemetszést csináltak ki kellet volna esnie a varratoknak 4-5 nap után (? )

Figyelt kérdés
Ez a 6. nap és még nem estek ki és nem birom hátrahúzni mert ahol a varratok vannak ott a bőr vastagabb és fáj( szúró érzés) ha probálom hátrahúzni,azt mondta az orvos h kammilában mossam .. mosom is de nem tudom teljesen megmosni
2012. aug. 16. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Lassan és óvatosan húzd. Nekem is fájt, maga a seb is húzódik ill. a varrat vége tud szúrni. Gondolom felszívódó varratot kaptál, nekem az utolsó több mint két hét után esett ki. Ne ijedj meg, az elején elég csúnya tud lenni, de ahogy gyógyul és megy le a duzzanat úgy lesz egyre szebb.
2012. aug. 16. 15:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ :) igazábol azóta már felhivtam az orvost és kiderült hogy édesanyám félreinformált mert 2 hét mire kiesik a varrat :) ugyhogy megnyugodtam még 1× kösz a választ:D
2012. aug. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!