Szerintetek mi a baj?
Figyelt kérdés
fáj a jobb oldali herém és a lágyékom is folyamatosan.van olyan amikor nem. urulogusnál voltam azt mondta hogy nincs semmi bajom de nekem akkor is fáj valami :S2012. aug. 13. 15:53
1/6 anonim 

válasza:

Nem fordult át a heréd? Vagyis megcsavarodott az ondó vezeték.
2/6 A kérdező kommentje:
azt hogy történhet?
2012. aug. 13. 16:26
3/6 anonim 

válasza:

esetleg nem fordulhat elő, hogy gyakran felizgulsz és utána nincs rá lehetőséged, hogy "lenyugtasd" magad?
ettől is lehet, de akár a melegtől is!
viszont ha az orvos azt mondta, hogy nincs gond, akkor nincs, mert ő látta/vizsgálta, mi így gépen keresztül csak tippelünk!
4/6 anonim 

válasza:

Akkor a prosztata fáj és nem a jobb heréje.
5/6 A kérdező kommentje:
a lagyékom felső része is fáj az a prosztata?
2012. aug. 13. 19:40
6/6 anonim 

válasza:

A legvalószínűbb, hogy here viszérsérved van, de persze ez egyáltalán nem biztos. Ezekkel a legtöbb esetben nem kell kezdeni semmit de amikor nekem kijött akkor kb 1-2 évig hanyagoltam az olyan sportokat és tevékenységeket amik vérbőséget okoznak az ágyék környékén mert az be tudja "durrantani". Ha hülye volt a doki akkor egyszerű a megoldás menj másikhoz, én is ezt szoktam. Egy ultrahangos vizsgálat kimutatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!