Miért büdös a barátom pénisze?
Az én barátomé nem büdös, sőt, erősebb szaga sincs. Teljesen olyan mintha az arcát csókolnám, kb annyi "szaga" van.
Nem lehet, hogy esetleg műszálas vagy túl szűk alsónadrágot hord ami ebben a nagy melegben bepállik? Vagy nem mosakszik meg alaposan...:(
Esetleg valami betegsége van. De szerintem nem normális. még soha nem volt olyan barátom, akinek bármilyen irritáló, erős szagú pénisze lett volna.
Keressen fel egy urológust vagy bőrgyógyászt, érdemes lenne mondjuk kenetet venni tőle, hátha valami baci okozza ezt az erős szagot.
Remélem megoldódik a probléma.
azert ha elmegy a kedve tole akkor eleg eros szaga van szoval ez nem normalis es ne hasonlitsd a punci szagahoz.
nekem volt egy baratom akinek hasonlo volt a gondja,naponta 2szer 3 szor furdott es eleg piperkoc volt szoval nem a tisztalkodassal volt a baj,de erdekes mert csak kb 1-2 honapig volt aztan meg nem...szoval nem tudom...nem vagyok orvos,de sztem menjen el orvoshoz.ha erre nem hajlando akkor elotte mossa meg
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, az én barátom is nagyon ügyel a tisztaságra, szóval azzal nem lehet gond.
Rá fogom venni hogy menjen el orvoshoz
Én gombás fertőzésre gondolok.
Ilyen esetben inkább olajoshal szaga van a pénisznek.
A fertőzést bárki elkaphatja, bármennyire ügyel a tisztaságra, elég egy közös zuhany használata, például munkahelyi zuhanyzó, ahol bizony több tucat ember is megfordul.
ezt neírd mer leszólnak :D olyan nincsen h vki érzékenyebb a szagokra, és olyan nincsen h a puncinak is sajátos illata van, csakúgy mint egy pénisznek....engem már leszóltak érte :D
biztos beteg és sürgősen kezelésre van szüksége, eztkell írni, mert csak ez a jó válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!