Pöttyös a barátom pénisze. Mi ez és hogyan kezeljük?
Időnként piros pöttyöcskék jelennek meg a párom makkján. mi okozza és mit tehetünk? Orvoshoz nem akar menni. Canestennel kentem, de hogy őszinte legyek nem tudom mitől van....
Ő tippje: Volt hogy nem mosta meg a péniszét szex után és a nedvem okozhatta. Mondta hogy régebben a száját is kicsípte a női nedv.
Az én tippem: Volt hogy néha bele próbálkozik a fenekembe. Nem tolja be, de hozzám ér vagy 1 centire belém jön. Mindezt óvszer nélkül (holott tudjuk hogy kéne óvszer) Szerintem onnan is kaphatta el.
Egyéb ötletek hogy mi ez és hogyan kezeljük?
22/l
Ezzel nem kell foglalkozni, szerintem az óvszerre nem is az hogy allergiás, inkább érzékeny. Használat után mossa meg jó alaposan szappannal (tusfürdővel), el fog múlni.
poén: Egyébként a "Pöttyös az igazi!" nekem is eszembe jutott! :D
Nekem inkáb az villant be, hogy afenekedbe is be szokta próbálni- mi t írtad.
Nem lehet hogy a fenekedbe próbálkozás uitána puncidba is bedugta, és tünetmentesen fertőződtél, és a sima puncisex után meg odafertőz a makkosnak?
csak egy ötlet, de símán lehet a popsitól.
Viszont ha nem múlik el, szerintem keressetek egy dokit!
Ha acikinek érzi férfi dokihoz menni( én így lennék vele9, akkor nincs más hátra mint keresni egy nőt...
09:38 ez is meglehet sajnos :S Amúgy cikinek érzi dokihoz menni, úgy van vele hogy ne fogdossák.
Előtte szóló: nem használunk óvszert a szex-hez.
Megpróbáljuk a tetránt, ha nem múlik, irány a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!