Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet, hogy a barátom...

Mitől lehet, hogy a barátom pénisze nagy és piros, és fáj?

Figyelt kérdés
menstruálok, és össze vagyok szűkülve, és beeröltettük...akkor nem fájt neki...most pedig bedagadt,és piros....fáj, ha hozzáérnek.... ugye csak az eröltetéstöl van?
2009. ápr. 27. 19:31
 1/4 anonim válasza:
73%
Nem akarlak leszólni, de menstruáció alatt egy dolog, h gusztustalan a szeretkezés, de nagyon nagy felelőtlenség. Ha nem volt a barátodon óvszer, akkor nagyon könnyen összeszedhetett tőled valami fertőzést. Attól hogy össze vagy szűkülve és a barátod beléd hatol, neki nem kell hogy ennyire fájjon.. inkább neked hiszen te vagy a szűk és téged feszítene szét. Persze attól még neki sem biztos, h kellemes. De több mint valószínű, hogy valami fertőzést összeszedhetett egy kis gyulladással, mert a bedagadás és a pirosság, az érintésre való fájdalom egyértelműen ennek a jele. Saját érdeketekben vidd el a barátodat egy jó orvoshoz. Kap majd rá valamilyen antibiotikumot esetleg, amitől könnyebben elmúlik.
2009. ápr. 27. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem kóros, akkor lehet egyéntől függő érzékenység... a párom a mens. előtt 1-2 nappal már megérzi, hogy megjön nekem olyan formában, hogy "csípi"...
2009. ápr. 27. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Az első válaszadónak üzenem,hogy az,hogy kinek gusztustalan kinek nem ,az nem az ő dolga!

Az,hogy a számodra gusztustalan nem biztos,hogy másoknak is az,és a kérdés szempontjából lényegtelen is!

Kérdezőnek:

Ha nem használtatok gumit,akkor rögtön meg kellett volna mosni,most már késő bánat. =(

Valami gyulladásos fertőzés lehet!

Ha használtatok óvszert,akkor pedig lehet hogy máshonnan szedte össze a bacikat /pl. nyilvános klotyón : piszkos volt a keze,megfogta pisilésnél és kész a baj/.

Mindenképpen orvos,sürgősen,ebből komoly baj is lehet.

Sok szerencsét!

2009. ápr. 27. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ffi vok és akkor szokott ilyen lenni, ha a bnőmmel mensi után szeretkezünk, kiveszi a tampont, éd már elég nedves de aztán mégis elkezd fájni. Általában neki is, és valószínűleg a bőrfelület sérült meg ilyenkor, mert nekem a makkom le szokott hámlani szó szerint. 2-3 napig viszket meg ilyenek, de aztán minden rendben van.

Ez rendszeresen így van már 3. alkalommal, szóval negyedik nem lesz.

2009. ápr. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!