Urulógushoz ondómintát kell vinnem. Tudom, hogy gyerekes a kérdés, de aki csinált ilyet már, nem érezte kicsit megalázónak?
Kicsit ciki lehet.
Abban az esetben nem az ha egy csinos nővérke segítene a szájával a mintaadásban :D
Drágám, ennél ezerszer sz.rabb dolgok is vannak, ne légy már ilyen prűd. Soha nem verted még ki? Valószínű igen, és ez is csak egy alkalom a többi közül.
A nőgyógy. vizsg. sem piskóta, és az évente kötelező.
Tudtam, hogy a nőkkel fogtok jönni... persze, biztos megalázó a nőgyógyász is, de azért a nők ezzel valahogy jobban együtt élnek. Nekik menzeszük van, amit megbeszélnek a barátnőikkel, támogatják egymást, együtt járnak WC-re, állandóan járnak nőgyógyászhoz... a férfiak köztudottan jobban utálják a "kitárulkozást", jobban bennük él a "büszkeség", vagy nem tudom, hogy mondjam.
Amúgy utolsónak üzenem, hogy az urulógus már turkált, úgyhogy az elég is volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!