Csütörtökön megyek urulógushoz. Mire számíthatok? Részletek lent!
Ha a két here egyforma, akkor aligha rák. Lehet, hogy a mellékherédet tapintod amúgy.
Az urológus kikérdez majd, aztán letolod a nadrágodat, megtapintja a heréket, esetleg ultrahanggal is megvizsgálja.
Hali!
"Fürdéskor megereszkedik a bal herém és olyan mintha tiszta göcsörtös lenne,viszont reggel mikor felkelek meg semmi elváltozás nincs rajta!"
Göcsört = visszerek
Ez sztem nem hererák, inkább herevaricositás. ezért vastagodott meg az ondózsinórod, amit akkor érzel, ha állsz, vagy a heréid megereszkednek. Egyéb esetben úgy tűnik, mintha minden rendben volna, közben nem.
Ha a doki gyulladtnak minősíti, és hőérzetre is melegebb a kelleténél meg kell műttetned, mert rosszabb esetben terméketlenné vál6sz a gyulladás uis tönkrete7i a spermiumállományaidat! Vizsgáltam már ilyet, ugyanezek a tapasztalatok (szerencsére nem nálam). ;-)
A csomócska meg nagy vszséggel vagy visszérköteg le7, vagy a mellékhere frontalis (előreálló) csúcsa.
Ne aggódj, a hererák ennél alattomosabb, addig meg ne parázz, amíg nincs miért! ;-)
Hány éves vagy?
Üdv: EE
max viszerek
de szerintem a többségnek van ilyan "csomója"
Figyu!
Egészen addig alaptalan a félelmed, amíg a doki ki nem mondja, hogy van okod aggódni. Ha meg valóban varicokeléd... (herevisszered ill. herevisszér-gyulladásod) ...van, az sem a világvége, a műtét meg nem olyan vészes, ha műteni kell, de erről inkább utána beszéljünk, ha valóban ez a baj.
Ami a szitudat illeti, tudom, xarügy, elmenni a dokihoz zacsit fogdostatni, de a vizsgálat nem fog fájni, és nem lesz kellemetlen sem annyira, szal ki le7 bírni, ne félj! ;-)
Ha majd megvan a diagnózis, azért írd majd meg, okés?? ;-D
Így, segítség címén, így nem hangzik hülyén,. Csak abban az esetben hangzana hülyén, ha egyéb sztereotíp képzettársításokat magyaráznánk mögé (lásd: "biztos kôcsôgök akik ilyet csinálnak", ...meg hasonló valótlanságok), amikkel a felszínes emberek jönnek. De még ha le is fotóznád,
1.) ...a modok nagy vszséggel levennék a képet
2.) ..valós diagnózist akkor is csak tapintásos vizsgálattal le7ne mondani rá. Mert tőlem elküld7ed >>priviben, talán mondani is tudok rá vmit, ha annyira látványosan látszik, de az nem fedi 100%-ban a valóságot.
Perpill ezt tudom rá mondani. Ha akarod, küldd.
Viszont 1 évet várni ezért felelőtlenség. Tudom, hogy féltél orvoshoz elmenni, de ez nem mentség! A problémákat CSAK IDŐBEN FELISMERVE le7 megoldani! A félelem azonban megbénít, és most általánosságban beszélek: Van olyan eset, amikor ENNYI VÁRAKOZÁS (tökölés) UTÁN MÁR TÚL KÉSŐ! A komolyabb műtétek a korai felismeréssel elkerül7őek, és a gyógyulás is gyorsabb, és persze pénztárcakímélőbb!
Amúgy ránézésre tényleg valami ilyesmi : [link]
Fürdés után még sokkal durvább! A here állaga amúgy milyen kell,hogy legyen? Mennyire puha? Mind a 2 herémnek ugyanolyan az állaga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!