Házi orvosságok fitymaszűkületre. Ötlet?
13 éves vagyok, és fitymaszűkületem van... Orvoshoz nem szeretnék menni, mert félek.
Szüleim se tudják.
Valakinek van ötlete??:SS
Nyugi nekem is rövid a fitymafékem (én linkeltem a vidó is), rendben van a nemi életem, és van 3 gyerekem.
Bár mostanában kezdek vadulni szexuális téren, így már én is gondolkoztam, hogy 44 évesen végre megcsináltatom...
Köszönöm a pozitív válaszokat.
És ezt szerintem tuti, hogy fitymafék.
majd valamikor a jövőhéten bemegyünk a GYEK-be megnézetni.
Remélem, az az orvos lesz, aki már egyszer(tavaly, novemberben) műtött engem. Akkor here vízsérvre kellett megműteni, de nemtudom, hogy ezt hogy nem vette észre...:S Lehet, csak úgy volt vele, hogy majd szólunk ha valamit észlelünk...
De már ami lesz, az lesz, elmegyünk orvoshoz.
Körülmetélést semmiképpen nem fogok engedni. nemhogy teljeset, de még részlegeset sem... Csinálja meg késsel/lézerrel vagy akármivel, csak jöjjön rendbe.
Te szegény,tényleg elég bután fogta fel az apukád a dolgokat,inkább meg kellett volna nyugtatnia.MIndegy anyukád is el tud kísérni urológiára,majd kinnt megvár és majd megállapítják szükület,vagy fitymafék.Ha szükület lenne mégis akkor mivel merev állapotban van csak vele gondod,nem hinném hogy metélni kellene,akkor majd szóljál neki hogy mindenképp ezt el akarod kerülni.Beszéld jól át az anyukáddal úgy látom ő sokkal megértőbb.
Ügyes voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!