Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vajon fitymaszűkületem van,...

Vajon fitymaszűkületem van, vagy csak rövid fék?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen kérdés van, de úgy érzem mind-mind egyedi ezért bátorkodtam én is írni egyet. Tehát a fitymám alap állapotban simán a makk mögé megy és ki is simul, ha feláll, akkor hátra tudom húzni fájdalom nélkül de nem simul ki teljesen csak félig. A makkomat húzza hátra, tehát az biztos, hogy rövid fékem van. Szexuális életet 4-5 éve élek, gumival nem zavart soha ez az állapot, anélkül vagy orálisan viszont voltak fájdalmaim sajnos, sőt egyszer megrepedt a fékem is.

Lehetséges, hogy a rövid fék miatt nem simul ki a fityma (vagy nem is feltétlen kell neki teljesen simának lennie?), vagy a kettő független dolog, és a fitymám is szűk ilyen esetben? Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

2012. júl. 30. 18:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnos nem magamból indultam ki kedves EE. Először írtam neked egy hosszabb választ, de úgy vagyok vele, hogy amilyen makacsul ragaszkodsz itt a dolgokhoz, amik nem teljesen valósak, nem sokat érnék el vele, ha neked ez jó, akkor örülök neki.

További szép napot.

2012. aug. 5. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:

"Szia! Sajnos nem magamból indultam ki kedves EE."

_ Ó hogynee... természetesen. :-)

"...úgy vagyok vele, hogy amilyen makacsul ragaszkodsz itt a dolgokhoz, amik nem teljesen valósak, nem sokat érnék el vele,"

_ "amik nem teljesen valósak"... le7, h. te így érzed, ez szíved joga. Nekem nem kell feltétlenül ragaszkodnom olyasvmihez, ami az eddigiek ismeretében nyilvánvalóvá vált, és visszaolvasva uerre jutottam."

"ha neked ez jó, akkor örülök neki."

_ Nekem? :-D Ez vicces inkább, nem jó-ság kérdése. De ha neked ez "jó", akkor örülj csak, mint a majom a farkának a szó szoros értelmében. X-D

"További szép napot."

_ Köszönöm. Az írásod inkább éjszakára vonatkozik, amely már ezzel az utóbbi rizsáddal igencsak fel lett dobva. X-D

Jó8.

˙

Üdv: EE

2012. aug. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!