Lézeres rövid fék műtét hogy zajlik?
Hali!
Már bocs, de tiszta hülye vagy, egyben nemkicsit felelőtlen is magaddal szemben. HA NEM TUDOD, NEM ÉRTETTED MEG AZT, HOGY MIT CSINÁLNAK VELED, MI FOG VELED TÖRTÉNNI, AKKOR ADDIG MIÉRT jelentkezel be műtétre???
És ezeket a kérdéseket az orvosodnak MIÉRT NEM tetted fel?
˙
Hány éves is vagy?
Üdv: EE
Kedves EE! Tudom, hogy mi fog történni, elolvastam ezzel kapcsolatban ezt-azt, a dokival nem beszéltem csak az asszisztenssel, egyből műtétre jelentkeztem be. Ma estem túl a dolgon, az injekció kissé feszítő érzésű volt, szóval nem volt kellemes, de maga a műtét teljesen elviselhető.
Azért írtam meg a kérdést, mert kíváncsi voltam olyanok véleményére akik már túlestek ilyesmin. Egy doki szájából teljesen más hallani (főleg ha magán),hogy mi lesz a műtéten, mivel természetes, hogy nyugtat és pozitív dolgokat mondd. Egyszóval a kíváncsiság hajtott, nem vagyok sem felelőtlen sem nem normális. Azért köszönöm, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!