Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a makkommal?

Mi lehet a makkommal?

Figyelt kérdés
A makkom pereme piros, fáj ha recskázok.
2012. júl. 29. 23:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem túl sokat recskáztál. Hanyagold egy kicsit. Akkor tuti rendbe jön. 29L
2012. júl. 29. 23:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, amúgy tényleg rengeteget csináltam, de leálltam vele egy 3 napra mert nem volt alkalmam csinálni és tegnap vertem sokat és tegnap óta van ez a gondom. Érdekes h előtte még többet csináltam sokszor és semmi ilyesmi nem volt. Amúgy ez a 3 nap rekord volt h nem csináltam ebben az évben.
2012. júl. 29. 23:17
 3/14 A kérdező kommentje:

"tegnap vertem sokat és tegnap óta van ez a gondom."

Mármint amikor tegnap másodjára vertem ki és akkor is csak a 2.-ik verésnél 1 óra után, de akkor nem néztem h miért fáj csak ma délelőtt amikor vertem.

2012. júl. 29. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Éhes disznó makkal álmodik egyébként nekem már akkor fáj ha kétszer csinálom egy nap úgy hogy azt csak ünnepekre tartogatom:)
2012. júl. 29. 23:23
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem, de a makkom peremének egy része piros és egy kicsit sebesnek látszik. Eddig nem volt ilyen sose, az hogy fájt régebben az más kérdés, máshogy fájt és máshol, belülről fájt és az a sok recskától, de most kívülről és piros és még lejjebb is adtam a mértékből és azon csodálkozok hogy miért pirosodott ki amikor eddig sose volt ilyen.
2012. júl. 29. 23:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy kiszáradt nekem a sok recsitől kiszárad és bepirosodik korai az első pár recskás évemben még nekem sem pirosodott aztán egyébként a pénisz 18 éves korba van aranykorában habár még sok ideig kis huncut marad
2012. júl. 29. 23:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Jaja száraz amúgy is rövidebb a bőröm mint az átlag szóval mindig száraz mivel, kinn van a makkom mindig bent sem marad soha sőt teljesen nem fedi be a bőr ha akarom sem.

Már kint van vagy 10 éve mindenféle beavatkozás nélkül ilyen.

2012. júl. 30. 00:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát azt tudom javasolni hogy recskázz napi egyszer és úgy rendbe van
2012. júl. 30. 00:08
 9/14 A kérdező kommentje:

@00:08 Köszi szépen és a többieknek is.

Tényleg örülök ha ez az oka és nem súlyosabb.

Kb. mennyi idő múlva múlik el ez a pirosság és fájdalom?

Vagy másképp mennyi idő a normális (tól-ig) hogy elmúljon?

2012. júl. 30. 00:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem már 1 két nap után elmúlik ha nem recskázok de nem tudom
2012. júl. 30. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!