SOS! Valami baj van a heréimmel?
Figyelt kérdés
Mindig mikor maszturbálok és nagyon felizgulok és visszatartom hogy elélvezzek azaz mire elmennék abbahagyom ezt kb 10x 15x és a 4. nél elkezdett fájni a herém és megdagadt benne az ér alig bírtam hozzá érni ésmenn iis alig tudtam valamelyik nap mind a 2 nél bedagadt az ér de csak a jobb dagadt be kb 4 napja van ez. és miután elélveztem kb 10 percre rá elmúlik ez mitől lehet ???:( lehet rá hatással az hogy eddig nem jött ennyi spermám mert mikor nem volt ilyen akkor nem éreztem semmi rosszat? mit csináljak? nagyon félek előre is köszi a válaszokat! 16/f2012. júl. 28. 20:53
1/5 A kérdező kommentje:
Jah és azt az eret a herémtől kb a lágyékomig érzem és nagyon fáj.
2012. júl. 28. 21:01
2/5 anonim válasza:
szerintem menj el orvoshoz, ez nem jó játék! tudom hogy ciki az urológus a te korodban, de ártani nem fog ha megmutatod az urológusnak. nem biztos hogy komoly, lehet hogy csak többet kéne kezetmosnod!
3/5 A kérdező kommentje:
de a harém fáj és az ér megdagad olyankor ez összefügghet a kézmosással ?:o pedig mindig kezet szoktam mosni
2012. júl. 28. 21:41
4/5 anonim válasza:
Szia
Egy időben a férjemnek voltak ilyesmi panaszai...ami sztem azért volt,mert mindíg huzni akarta h.elélvezzen...
Miután erre rájöttünk,és nem huzta olyan sokáig azóta nincs panasza...
Sztem probáld ki te is...ha ugyanugy fáj menj dokihoz...
Remélem tudtam segíteni...
23L
5/5 anonim válasza:
21:29 vagyok! úgy hogy kutyaszőr, macskaszőr, bármi nemű idegen anyag, fertőzést indíthat el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!