Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik a megoldások az alábbi...

Mik a megoldások az alábbi problémákra?

Figyelt kérdés

Szóval több kérdésem is lenne, nem akarom többrészletbe leírni:

A lábamon van egy barnás színű kis folt az mi lehet?Régebben nem láttam ott de nem fáj nem viszket semmi. Esetleg kenőcs vagy v.mi? Én májfoltra godnoltam de nem hiszem.

Szerintetek az jó vagyis normális hogyha borotválom a szemöldökeim közötti kis részt mert összeértek és az ugy nem egy szép.

Aztán: Tudom, sokat kérdezik de mi férfiak ,csak érdekel a sajátom:D A makkról nem teljesen tudom lehuzni a bőrt vagyis csak az egyik felét a másik felét a fék nem engedi és ott a bőr egy része védi a makkot? Házilag nem lehet átvágni a féket?

És a pénisz méretem is alapon 9cm,merev állapotban 12körnéyke max. 18 vagyok normális? Ne hurrogj le légyszives tudom hogy sokat kérdezik:)

És uccsó kérdésem: Pattanaások vannak az orrom körül mivel tudnám hatásosan kezelni?

Aki tud válaszokat írjon legyen szives! Köszönöm.:)

2009. júl. 16. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt a bőrt pici korban szokták húzogatni.Felnőtt korban nehezebb a dolog, egy kis nyisszantás-orvos által a sterilitás miatt.
2009. júl. 16. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:

valaki itt mindenkit körülmetélne, és akkor is azt tanácsolja, amikor nem kellene

nem kell körülmetélni, ha rövid a féked, de ha urulógusnak megmutatod, ő meg fogja tudni állapítani

a folt lehet anyajegy is

borotváld

ha nem enegedi átvágják a fékedet

normálisan

ne sebészkedj otthon

12 cm mondjuk nem olyan sok, de az is elég lesz

mennyire vagy kövér?

pattanásokra van mindenféel kozmetikum, bőrradir

keregélj kicsit a neten

2009. júl. 17. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát mostmár nem vagyok kövér annyira 18cm és 75 kg 95voltam...

És a hátam felső részén vannak anyajegyek vagy szemölcs nemtom, elég ha nyáron lekenem naptejjel strandon meg mellé utána testápoló? El kell menni nyár végén megnézetni azért?Elég sok van nem tom megszámolna vagy 50 biztos de csak felső részen a hátamon.

Hát nem sok a 12 de végülis ha elég. Akkor ez van. Hát a fékem biztos hogy rövid csak v.hogy nem merek odaállni dokihoz méret miatt is meg egyáltalán

A jobb herém meg v.miért kisebb a balnál de nem anynira kicsi a különbség és néha eltunik vagy én nemtom foleg ha hideg viz utána előjön ujra. Gondolom ez is gond de én vagy a f*** hogy nem megyek el:(

Testúlyomról vélemény? Mennyit fogyjak még?

Köszi a válaszokat amiket eddig is irtatok

2009. júl. 17. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:
és pl az mitől van hogy ha hideg vízben vagyok vagy nagyon hűvös a levegő akkor annyira összezsugorodik a herezacskóm mintha nem is lenne azt nemtom hogy akkor a heregolyók hova tűnnek pl. Am van hogy a jobb eltűnik aztán visszajön:S
2009. júl. 18. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

mindenképpen menj el urulógushoz, az el-el tűnő herédet is mond el

nem fog kinevetni, nem kell szégyenkezni, számtalan ilyen esetet lát nap mint nap

ő meg fogja tudni mondani, mit lehet/kell tenni

nem is kell ott helyben azonnal döntened

75 kiló nem vészes

kérdés, hogy mennyi az izom és mennyi a háj

zsírlerakódás lehet a farkad tövénél is, attól is látszódhat kisebbnek

hová tűnik el a here? a lágyékcsatorna bejáratához

a gond akkor van, ha fel is csúszik, és nem jön vissza

2009. júl. 19. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát igen mostmár annyira nem vészes a súlyom és kevés a zsír sz.tem. Hát az lehet hogy kisebbnek tűnik nemtudom de kb most viccesen fog hangzani de mintha gyerek méret lenne...Orvoshoz nem merek elmenni v.hogy oda elé állitani tessék ez a bajom. Tudom hogy sokat lát ilyet, és nem nevetne ki de v.hogy nemtom magam rávenni gondolom érted mire gondolok...

A heréimnél csak a jobb szokott eltűnni a bal nem is nagoyn tud a mérete miatt de a jobb jóval kisebb és az eltűnik a lágyékcsatornába gondolom de visszajön később. De ez is gond szerintem hogy kisebb. kb a háromnegyede a balnak. Szal azért érezhető a különbség ...Más gonddal nincs gond mint pl ...erekció,magömlés

2009. júl. 19. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

A rövid fékkel az lesz a baj, hogy szex közben állandóan el fog szakadni, 1 hónapig tart mire rendbejön, és hegesedve fog magától meggyógyulni, tehát mindenképpen el kell vele menned orvoshoz

nagyon pici beavatkozás, 10 perc alatt kész

az ingahere jellegü dologgal kapcsolatban szintén az orvos tudja megmondani kell-e valamit tenni, vagy semmit, másoknak is fe-fel csúszik a lágyékcsatorna nyíláshoz, csak le is jöjjön onnan, de ezt nehéz így neten keresztül megmondani, mint ahogy azt is, kórosan kicsi e a jobb heréd vagy sem.

tehát mindenképpen vedd rá magad, hogy elmenj orvoshoz, nem fogják leharapni sem a fejed, sem a p*cs*d :) magaddal szúrsz ki ha nem mész

2009. júl. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!