Miért nem tudok rendesen vizelni mostanság?
Egyre többet tapasztalom,hogy vizelés után,amikor már távoznék a wc-től,akkor még mindig kell egy kicsit vizelnem.Nagyjából úgy,mint a hasmenésnél.Néha még csíp is,ez miért van?Általában este szokott ez lenni,és kb.2 naponta.Ez normális?Lehet,hogy simán csak felfáztam?(pár hetet tart).
Előre is köszönöm(a kultúrált)választ!
prostata gyulladás lehet.
a prostata ha beduzzad a gyulladástól akkor nem tudod kiüríteni teljesen a húgyhólyagodat, és többször kell emiatt pisilned.
a prostata nedve pedig ha bacit tartalmaz akkor tudja csípni a húgycsövedet.
irány az urológia.
egy antibiotikum és fellélegezhetsz.
Köszönöm a választ!
Hát nem ma tetem ki a kérdést,de még aktuális sajnos.Urológián voltam-kétszer is-,de állítólag semmi rendellenes nincs(eléggé rácsodálkoztam erre a kijelentésre,mert 100%,hogy ez nem normális dolog). Vizeletmintát is kértek-szintén kétszer-,mindkét alkalommal negatív lett.
Úgyhogy most nem tudom,mi legyen,még a bőrgyógyászatot mondták,hátha valami külső gyulladás,vagy mit is mondtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!