Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem tudok rendesen...

Miért nem tudok rendesen vizelni mostanság?

Figyelt kérdés

Egyre többet tapasztalom,hogy vizelés után,amikor már távoznék a wc-től,akkor még mindig kell egy kicsit vizelnem.Nagyjából úgy,mint a hasmenésnél.Néha még csíp is,ez miért van?Általában este szokott ez lenni,és kb.2 naponta.Ez normális?Lehet,hogy simán csak felfáztam?(pár hetet tart).

Előre is köszönöm(a kultúrált)választ!

2012. júl. 28. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:

prostata gyulladás lehet.

a prostata ha beduzzad a gyulladástól akkor nem tudod kiüríteni teljesen a húgyhólyagodat, és többször kell emiatt pisilned.

a prostata nedve pedig ha bacit tartalmaz akkor tudja csípni a húgycsövedet.

irány az urológia.

egy antibiotikum és fellélegezhetsz.

2012. nov. 5. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hát nem ma tetem ki a kérdést,de még aktuális sajnos.Urológián voltam-kétszer is-,de állítólag semmi rendellenes nincs(eléggé rácsodálkoztam erre a kijelentésre,mert 100%,hogy ez nem normális dolog). Vizeletmintát is kértek-szintén kétszer-,mindkét alkalommal negatív lett.

Úgyhogy most nem tudom,mi legyen,még a bőrgyógyászatot mondták,hátha valami külső gyulladás,vagy mit is mondtak...

2012. nov. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!