Szerintetek mostanság miért nem müködik rendesen az iwiw?
Figyelt kérdés
Ma is belépek és látom van egy üzenetem. Ami számomra eléggé fontos(mint bárkinek)! Nos mikor rákattintok kiirja,hogy ez a szolgáltatás nem elérhető! Teljesen elegem van belöle.... Többekközött ezért is fizetek havonta kemény 5 ezret!!!!Cserébe kérném a teljesskörü szolgáltatást!!!!!!2009. okt. 22. 19:17
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Néha megértem,de hogy állandóan?! Csinálni kellene vmit......
2009. okt. 22. 19:27
3/9 anonim válasza:
Nekem se jönnek be az üzenetek, pedig fontos email cim van benne amire szükségem lenne, hát nagyon szar lett mostanába, az a sok felesleges marhaság, na meg az üzenöfal is milyen lett, hát kit érdekel hogy pl. 1 orája xy megjelölte yv-t és most már ismerösök.... hát szoval. Én is mérges vagyok
4/9 anonim válasza:
elsö vagyok
az iwiwnek fizeted a 5000 ret vagy az internet szolgáltatonak
?
ha az internet szolgáltatonak fizeted akkort
nézd meg hogy a szerzödésben mennyi sávszélesség szerepel
ha 1000 kbps
avagy 1mps
akkort ne is csodálkozz hogy nem tudsz belépni az iwiwrw avagy megnézni a leveledet
egyépként az internet szolgáltatotol csak az internetet kapod
5/9 anonim válasza:
2. vagyok , nekem 3 x annyi a sebesség mint amit irsz és még sem tudom megnyitni az üzeneteket, itt most az üzenetek nem elérhetők. Nem sebesség függö dolog, meg sávszélesség.
6/9 anonim válasza:
első vagyok
az iwiw tulvan terhelve
DE mivel reklámokbol tartják fenmagukat az elsödleges szempont a reklámok rendes megjelenitése
Egyépként véleményem szerint sok felesleges flash animáció van rajta
és maga az iwiw web lapja is tartalmaz hibákat
ezt persze megprobálják javitani de csak ugy tudják normálissan ha kikapcsolják az iwiwet
7/9 A kérdező kommentje:
nekem 2,5-szer akkor a sebességem,mint amit irtál. Szóval erről ennyit...
2009. okt. 23. 14:23
8/9 A kérdező kommentje:
amugy köszi a válaszokat:)
2009. okt. 23. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!