Orvosi segítség nélkül tudok ezzel mit kezdeni?
Az a problémám,hogy túl érzékeny a makkom és félek,hogy így nem fogok tudni nemi életet élni.Nem voltam még lánnyal,de úgy érzem így nem is tudnék...A fitymám teljesen fedi a makkomat így gondolom emiatt érzékeny ennyire,hogy semmiféle ingerhez nem volt hozzászokva eddig,rettentően érzékeny,önkielégítést is csak úgy tudok végezni,hogy nem érek hozzá,csak a fitymához.Van erre valami olyan megoldás amihez nem kell orvosi segítség??mert nem szeretnék ezzel orvoshoz menni...
Valakinek esetleg van/volt ilyen problémája mint nekem?
Lehet ezt itthon kezelni,hogy elmúljon?
17/F
beülsz a kádba először csak hátrahúzod
aztán kicsit simized viz alatt
szép lassan szoktasd hozzá az érintéshez
egyébként nem szoktad megmosni?
nem piros, nem fáj, nem gyulladt?
Ja és nem gyulladt,semmi szokatlant nem vettem észre rajta,normálisan néz ki ezért is gondolom azt,hogy csak nincs hozzászokva a külső ingerekhez...
Úgy néz ki,hogy nemsokára sor kerül az első alkalomra és úgy érzem emiatt nem fog menni,vagy tényleg olyan a p*nci belseje,hogy nem fogja dörzsölni? mert elég ciki lesz ha közben abba kell hagyni miattam :/
Az eddigi válaszokat köszönöm,de jöhetnek még tippek,hogy mit csináljak amivel elmulaszthatom ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!