Igaz-e hogy a sok gyúrástól a férfiak péniszének mérete csökken? :o
Figyelt kérdés
Tényleg így van vagy csak rossz indulatú pletyka?2012. júl. 8. 22:05
11/20 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy aki gyúr annak kicsi.Hanem kisebb lesz vagy ilyesmi
16/L
2012. júl. 8. 22:54
13/20 anonim válasza:
sztem csak optikailag nézve kisebbnek tűnik mert nagyobb darab lesz a csávó viszont a tökei ugyanakkorák maradnak
f18
14/20 anonim válasza:
Nem csak optikailag. Nézd meg a testépítőket. A kövérebb embereknél is ue. van. :)
Jelzem, ez sok izomnál jelentős. Amúgy nem vészes.
15/20 anonim válasza:
Aki azt hiszi, hogy a kondizás összemegy a pénisz, írjon nekem privátot, szivesen megismertetem egy DE ÁOK-s urológus tanárral, vagy akár többel is aki(k) elmagyarázza(k), hogy miért nem megy össze a pénisz a qrva testépítéstől....-_-
17/20 anonim válasza:
Ki írta, hogy összemegy? Megmarad az ugyanakkorának, csak nagyrésze rejtve. :)
18/20 anonim válasza:
Hat en nemtudom haverom 19 eves minden nap jar edzoterembe gyurni es mondta hogfy mar csak 13 cm a penisze es ezelot 1 evel 16 volt de nemerdekli mert szerinte az izom fontosabb
19/20 anonim válasza:
Hát..nekem 1 éve 15 volt,mostmár 17.Úgy hogy heti 5x edzek,szerintem inkább felgyorsította a növést..16/F
20/20 anonim válasza:
Mennyi ostoba lusta gyökér ír ide te jó isten!
Persze össze megy sót eltűnik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!