Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Igaz-e hogy a sok gyúrástól a...

Igaz-e hogy a sok gyúrástól a férfiak péniszének mérete csökken? :o

Figyelt kérdés
Tényleg így van vagy csak rossz indulatú pletyka?
2012. júl. 8. 22:05
1 2
 1/20 anonim válasza:
65%
Sajnos igaz, kritikus mértékben, akár 3-4 centit is csökkenhet, úgyhogy csak óvatosan!
2012. júl. 8. 22:07
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Én sokat edzek,mégis elég nagy..
2012. júl. 8. 22:07
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem a pénisz megy össze hanem a derekuk,hajlatuk és a combjuk nő meg nagyon, már ha annyit gyúr az illető...és ezzel a szövetnövekedéssel "benövi" a péniszt amivel az nem tud lépést tartani...ez egészülhet még ki szteroidokkal stb ami szintén nem túl előnyös!
2012. júl. 8. 22:08
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Ezt az edzeni lusták találták ki.
2012. júl. 8. 22:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne.

[link]

2012. júl. 8. 22:10
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Aki edz és jól néz ki, az mások szemében sokszor indokolatlanul is kiváltja a "savanyú a szőlő" életérzést.

A válaszom: nem, nincs így, ez marhaság.

2012. júl. 8. 22:11
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Maximum a hormonális készítmények (aka szteroidok) mellékhatása lehet hosszabb távon. Meg a szakszerűtlen használatuké. Szóval, ha olyannal kerültök össze lányok, aki olyanokat használ hobbigyúrós létére, hogy danabol, anabol, stanazolol, sustanol, azokat illik messze elkerülni. Nem csak emiatt.

Hormonkészítmények nélkül akármennyi gyúrás és semmi más sincs hatással erre.

2012. júl. 8. 22:17
 8/20 anonim ***** válasza:
71%

Igen, benövi az izom. Mindkét nemnél egyre inkább eltűnnek a nemi jellegek a túlzott kigyúrtsággal. Nőknél a mell, pasiknál a "fütyi", nézd meg a testépítőket (durva példa), már alig látszik nekik.

Ilyen szempontból a vékonyak a legszerencsésebbek.

2012. júl. 8. 22:20
 9/20 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem övé a világ legkisebb néger pélója ...

2012. júl. 8. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Hé,emberek,miért is pontoztatok le?A második válaszoló vagyok..én heti 4-5x edzek,jól nézek ki,és hosszú péniszem van,szóval abszolút igazat írtam.Vagy csak irigykednek páran,aha..
2012. júl. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!