Ha csak gyanítom hogy prosztata gyulladásom van, vehetek prostamol unot-t?
Az a helyzet hogy már 3 éve erőlködnöm kell a vizelésnél,de néha csak picit néha meg nagyon.Amikor elvégzem a dolgomat,akkor mielőtt eltenném a péniszemet,alaposan kipréselgetem a húgycsőből a maradék vizeletet mert mind a gatyámban landolna.
Elegem van már ebből és orvoshoz ezzel nem akarok menni mert ezzel már együtt élek 3 éve vagy több már nem tudom,szóval kizárt hogy ezzel orvoshoz menjek és urológiára küldjön.A szimpla kérdésem az lenne,hogy vehetek a gyógyszertárból prostamol uno készítményt ha csak gyanítom (egyébként szinte biztos vagyok benne) hogy prosztata gyulladásom van? Segítsetek
Ezek a szerek nem prosztatagyulladásra valók, hanem az időskori jóindulatú prosztata megnagyobbodásra. Menj orvoshoz, mert magától nem múlik el. Nekem mikor volt, 2 hónap kemény antibiotikum + gyulladáscsökkentő végbélkúp. Így is fél év volt mire teljesen elmúlt. A fosásról meg nem is beszélek, az antibiotikum hazavágta a belem rendesen.
Egyébként, hogy gyanítod? Nekem egyszerre volt hererákkal a prosztatatéma. Heregyulladást gyanítottam, mert bedagadt, majdnem beledöglöttem. És, ha valami rosszindulatú daganatod van és halogatod? Nem mind agresszív és hosszú évekig el lehet vegetálni vele mire komoly tüneteket okoz. De te tudod. Csak tanácsot adhatok...
Hererákod volt? Úristen és elmúlt már? Amúgy meg ha kajakra bemegyek az orvoshoz az beutal az urológiára nem?
nekem az a bajom hogy a vizelés után ki kell préselgetnem a vizeletet mire teljesen kijön mert különben a gatyámba folyik,meg pisilés közben sem jön olyan sugárban ahogy kellene...
Egyelőre negatívak a leleteim. A jövőt meg majd meglátom...(remélem).
Egyből urológiára menj, ha mész. Nem kell beutaló. Megvizsgál a doki (2 perc maximum). Esetleg elküld vizelettenyésztésre. Kapsz gyógyszert meg talán kúpot is. Mindenképp menj el nem akarlak rémisztgetni, de a prosztatagyulladás és húgyhólyagrák kezdeti tünetei hasonlóak... Nehéz vizelés is amit írtál. Véres vizelet, ami nem feltétlenül látszik, de teszt kimutatja..
Szóval nyugalom, de menj el. Hidd el nekem, jobb megnyugodni, mint frászban élni. És lehet, hogy 1-2 hét múlva el is felejtheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!