Ettől lehet prosztata gyulladásom?
20 éves fiú vagyok nagyon kívántam a sexet és soha nem kaptam meg barátnőm se volt soha ,sokat önkielégítettem és sokat stresszeltem , már 1,5 éve be van gyulladva a jobb herémel együtt, ha önkielégitek fel se áll nagyon és egyből el akarok élvezni is ,elélvezés fáj , szerintetek hasznos lenne eben az esetben elmenni egy öröm lányhoz hogy kielégitsen , mert azt monda haverom hogy ez lehet a bajom ,
és az baj hogy sokat cigizek,és sportolok is (boksz ) ezeket lehet csinálnom???
a prosztatám a jobb herémmel együtt van begyulladva ,
örömlányra azért gondoltam mert barátnő most nem jöhet szóba
köszi a válaszokat
én se akartam eddig húzni a dolgot sokszor voltam urológusnál nem is egynél, és kaptam már többféle antibiotikumot ,baktériumot nem találtak először másodjára találtak egy olyan baktériumot az ondómban ami a torokban szokott lenni arra is adtak antibiotikumot ,nem hívtak vissza megnézni utánna hogy van e benne vagy nincs, orvos azt mondta ússzak és hogy már nincs gyulladásom ez annak az utóhatása helyre jövök csak úszak lazuljak el,hittem neki úsztam pihentetem napi 1 önkielégítés vagy még annyi se , semmi cigi semmi alkohol nem javult vissza mentem , mondta hogy igazam van még mindig be van gyulladva , ondót néztek megint baci nincs benne,
orvos azt beszélte pszihés , vissza megyek hozzá , de már nem tudom mit gondoljak , tökmagkapszula megvolt,c-vitamin és cink meg volt ,
köszi a válaszokat
leginkább rovoshoz kellene sürgősen elmenni, mielőtt maradanndó kéárt szenvednél
ezekből nem lehet csak úgy, kezelés nélkül felgyúgyulni
uh, most végigolvastam
hát nem riigyellek
gondolom több rovosnál is jártál már
FONTOS:
Baktérium feltehetőleg azért nem mutatható ki az ondódban, mert non-bakteriális gyulladásod van, azaz baktériumok okozzák a gondot, de azok nem tenyésznek ki. Továbbá sok labor eltérő értékeket használhat a tenyésztés során, mikor megállapítják a baktériumok jelenlétét. Érdemes lenne Pesten magán laborban aerob és anaerob tenyészetet csináltatnod és kérni azt, hogy a baktérium-csíraszámot is írják le a leletre! FONTOS: tenyészet előtt legalább egy 4-5 nap önmegtartóztatás javasolt, hogy összegyűlhessen a sperma, és releváns (megfelelő) eredményt kapj!!!
Fontos lenne azt is tisztázni a Donné-próba segítségével, hogy van-e genny (pyuria) a vizeletedben. Ezt csak prosztata masszázs utáni méréssel dönthető el!!!
Még valami: ne hangoztasd, hogy sokat stresszelsz, mert a mai urológiai gyakorlatban erősen tartja magát az a meglehetősen elfogult, buta és dilettáns nézet, hogy a prosztatagyulladást a fiataloknál az esetleges stressz okozza. Ennek fontos, hogy ne dőlj be és ne hagyd hogy beléd magyarázzák a gyulladásod lelki eredetét.
Ha a helyedben lennék, én mindenképpen megpróbálnék még egy orvoshoz elmenni, persze magánrendelőbe és nem adnám fel, amíg meg nem gyógyulok! Mindezektől függetlenül persze kerüld az alkoholt, a cigit, és merj segítséget kérni pszichológustól is ha úgy érzed, hogy most már sok lesz a stresszből. Hidd el, segíteni fog. De a prosztatagyulladásod és a stresszelésed közt feltehetőleg nincs összefüggés.
u.i.: nem vagyok orvos, csak egy 22 éves egyetemista. Ha kérdésed van, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!