Valami tipp prosztatagyulladásra? Valami gyógyvirág vagy valami ilyesmire gondolok!
Figyelt kérdés
A masszírozás nem jön be, a füzike teát meg már próbáltam.
Ezeken kívül van valami jó? Amitől elmúlna!
Köszönöm szépen!
2012. jan. 7. 20:40
1/7 anonim válasza:
A prosztata ha gyulladasba van,legelöször orvos,amit majd ö is fog adni,bar az ismeröseim mind kaptak,tökmagolajkapszula,ez valo a prosztatara,v. vegyel olajat,es naponta valamennyit hasznalj belöle,v. csak ugy,v. fött krumplira,salatakra,fura az ize,de en meg tudok 1 kanalnyit inni,v.tegyel egy darab kenyerre,valami belekeverni stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megpróbálom!
Voltam orvosnál, de semmit nem használt amit írt. Többször is voltam! Köszi!
2012. jan. 11. 10:59
4/7 anonim válasza:
Hova mentél maszíroztatni?
Nekem a doki masszírozta de volt túl kellemes kb 1 perc volt. Sztem ezt hosszabban kellene nem?
Azt nem tudom, hogy lehet ettől elélvezni?!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem masszírozta senki sem nekem. Csak amikor a doki vizsgált, az nem volt kellemes érzés, és azért nem szeretném hogy masszírozzák!
2012. jan. 14. 13:59
6/7 anonim válasza:
A tökmagolajkapszulán kívül nagyon jó rá a fűrészpálma- kivonat,és elengedhetetlen a megfelelő működéséhez még jó pár vitamin(C-vitamin,cink,szelén,stb-ezek pedig nem igazán vannak benne az ételekben.)
7/7 anonim válasza:
Állítólag ha masszírozzák gyógyul bár nem kellemes!
Bár nekem csak legelösszőr nem volt kellemes utána már jobb olt egy kicsit! Azt nem tudom ezek után milyen lehet egy prosztataorgazmus?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!