177 cm-hez sok a 78 kg? 18/F
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 15:24
1/4 anonim 

válasza:

Alkatfüggő szerintem. Én 181cm vagyok 76kg-al de ha valaki rámnéz 60-at mondd.
2/4 anonim 

válasza:

Nem sok, én 178 cm vagyok és 80 kiló, de még fogyok tovább, valahol 73-75 körül akarok majd megállni, az ideális a magasságodhoz egyébként a kalkulátor szerint kb 67kg, de az hülyeség, szerintem kezdj el gyúrni és fasza izmos tested lesz. Én már jól haladok, amúgy meg a testtömegindex szerint már normál testalkatod van. Szóval ha nem nézel ki kövérnek akkor maradj így, ha nem vagy megelégedve faragj még le a súlyodból néhány kg-t.
3/4 anonim válasza:
Én 174körül vagyok és 68 kg,de fogyni akarok mert van egy kis pocak amit nem ártana leadni. :) 14/F
4/4 anonim válasza:
Sok, ha inkább zsír van rajtad, mint izom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!