15 évesen ha megborotválkozok erősebben és sötétebben fog visszanőni?

egy idő után ha sokat csinálod
de egyrészt ez normális egy FÉRFINÁL másrészt meg nagyon gázul néznek ki azok akiknek már látszik a bajusz és nem borotválják le
borotváld minél hamarabb mert őszintén mondom nagyon gáz
attól még hogy nem mondják a szemedbe még a hátad mögött kibeszélnek, ilyenek az emberek
szóval BOROTVÁLD LE

Nyugodtan borotváld.
Egy idő után napi szokás lesz.
Egyáltalán nem gáz
Mondjuk egyéb szőrzeteket (arcot kivéve) nem borotválnék, mert pl láb, kar ha rejtve a kérdésben erre is gondoltál ott más technikát használnék

Én nem értem, miért akar mindenki mindent leborotválni. Nekem a szakállas fiúk tetszenek jobban :)
Egyébként, ha leborotválod, akkor határozottabbnak, erősebbnek fog látszani, ami visszanő, de maga a szőrszál nem változik, csak egyenesen lesz elvágva a vége, és az úgy erősebben látszik.

miért lenne gáz, ha van bajusza vkinek?
az első hülye
a borotválástól nem erősödik a szőrzet, ezerszer el lett mondva le lett írva
max a piheszőrök helyett rendes szőr nő
Minél többet huzod,annál erösebb!Ajánlom a villanyborotvát,mert azcsak kaszál.De a pengés borotva : SZÁNT.
Én voltam a kommunista haseregben anno az egyetlen aki i kiharcoltam a villanyborotválkozás lehetöségét,a többi kigunyolt és röhögött,aztán amikor szörtüszögyulladással,tele pattanással kinlodtak,már nem röhögtek...
Tehát: voillanybortva!Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!