Az emberek miért gondolnak olyan baromságokat, hogy valakinek attól, hogy kigyúrja magát kicsi farka lesz?
19:57es vagyok.
Én nem a táplálékkiegészítőkre gondoltam, hanem arra amit te is megemlítettél. Mivel laikus vagyok, én ezeket "porok"nak hívom. És mivel a kérdésed nem testépítőknek szól, bátorkodtam én is válaszolni.
látom nem kérdezni jöttél, hanem igét hirdetni
melyik testépítő cégnek dolgozol?
Léteznek testépítő cégek? Nem is tudtam róla. XD Ez az utolsó 'válaszolónak' szólt. Megint egy tudatlan marha...
Amúgy azért hiszik ezt szerintem mert ahogy azt az egyik válaszoló is írta vannak akik ezzel próbálják kompenzálni más adottság beli hiányosságaikat és ugye tudjuk h az emberek hülyék és általánosítanak. Mint kb. h aki 'porozik' (az ő szavaikkal élve) annak felfújt izmai vannak és ha abba hagyja leereszt meg hasonló baromságok. Nekem 18 centi és nem is vékony gyúrok is tolok edzés után turmixot mégis áll a léc napi 3x bnőmmel vagyok minimum. Hát akkor miről beszélünk? :D
előttem irónak
legyél már picit inteligensebb, ok?
mielőtt nagy hangon leugatsz
szerinted mit jelenthet a testépítő cégek?
ha van agyad, rájössz, he nem úgy maradsz
Mert az emberek a bevitt szereknek olyan hatást tulakdonítanak, hogy kicsi lesz a farkuk.
Vannak is iylenek.
Mondjuk ritka.
De van egy csoporttársam, testépítő, mióta iylen cuccokat szed, tiszta metró lett a gyerek, úgy viselkedik mint egy nő, még a hangja is olyan lett..
Szerintem a legtöbb nő nem a test alapján képzel az emberhez farkat, én biztos nem.
Uccsónak:
Van egy olyan kimutatás mely szerint az anabolikus szteroidokat használóknál a férfi hormon kb. 4X-ese az átlagénak, míg a női az sokkal többszörösére emelkedik. Pontos számot már nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!