Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az emberek miért gondolnak...

Az emberek miért gondolnak olyan baromságokat, hogy valakinek attól, hogy kigyúrja magát kicsi farka lesz?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 18:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

19:57es vagyok.

Én nem a táplálékkiegészítőkre gondoltam, hanem arra amit te is megemlítettél. Mivel laikus vagyok, én ezeket "porok"nak hívom. És mivel a kérdésed nem testépítőknek szól, bátorkodtam én is válaszolni.

2009. júl. 5. 23:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor ne haragudj, hogy ha megbántottalak. Legközelebb viszont jobban figyelj:).
2009. júl. 5. 23:36
 13/21 anonim ***** válasza:
oksi nemgond és bocsi :D
2009. júl. 6. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:

látom nem kérdezni jöttél, hanem igét hirdetni

melyik testépítő cégnek dolgozol?

2009. júl. 7. 01:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Léteznek testépítő cégek? Nem is tudtam róla. XD Ez az utolsó 'válaszolónak' szólt. Megint egy tudatlan marha...

Amúgy azért hiszik ezt szerintem mert ahogy azt az egyik válaszoló is írta vannak akik ezzel próbálják kompenzálni más adottság beli hiányosságaikat és ugye tudjuk h az emberek hülyék és általánosítanak. Mint kb. h aki 'porozik' (az ő szavaikkal élve) annak felfújt izmai vannak és ha abba hagyja leereszt meg hasonló baromságok. Nekem 18 centi és nem is vékony gyúrok is tolok edzés után turmixot mégis áll a léc napi 3x bnőmmel vagyok minimum. Hát akkor miről beszélünk? :D

2009. júl. 7. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:

előttem irónak

legyél már picit inteligensebb, ok?

mielőtt nagy hangon leugatsz

szerinted mit jelenthet a testépítő cégek?

ha van agyad, rájössz, he nem úgy maradsz

2009. júl. 7. 17:52
 17/21 anonim ***** válasza:
10:37 lehet hogy áll a léc, de ettől még egy klasszkus kigyúrt tirpák vagy
2009. júl. 7. 17:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Én sosem gondoltam ezt, én a duci alacsony-közepes, puhány pasiknak képzelek kis farkat. Nem tudom tévesen-e.
2009. júl. 8. 02:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert az emberek a bevitt szereknek olyan hatást tulakdonítanak, hogy kicsi lesz a farkuk.

Vannak is iylenek.

Mondjuk ritka.

De van egy csoporttársam, testépítő, mióta iylen cuccokat szed, tiszta metró lett a gyerek, úgy viselkedik mint egy nő, még a hangja is olyan lett..

Szerintem a legtöbb nő nem a test alapján képzel az emberhez farkat, én biztos nem.

2009. júl. 12. 16:10
 20/21 A kérdező kommentje:

Uccsónak:

Van egy olyan kimutatás mely szerint az anabolikus szteroidokat használóknál a férfi hormon kb. 4X-ese az átlagénak, míg a női az sokkal többszörösére emelkedik. Pontos számot már nem tudok mondani.

2009. júl. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!