Az emberek miért gondolnak olyan baromságokat, hogy valakinek attól, hogy kigyúrja magát kicsi farka lesz?
Ezt a sok hormonbevitel miatt gondolják.
Tapasztalatból mondom, volt egy srác, akinek olyan teste volt, mint egy álom, és amikor elővette, nem volt nagyobb a f***a kb. 7cm-nél álló helyzetben...
A hormonoktól senkinek sem lesz kisebb farka.
Ha valaki szteroidokat szed, annak a töke megy össze, mert ugye a test azt érzi, hogy nincs szükség rájuk.
Attól, hogy egy jó testű palinak kicsi farka volt, attól még nem emiatt van. Szar testű palinak is lehet kicsi a farka.
Nekem nincs gond a méreteimmel, de sajna kigyúrtnak sem vagyok mondható. Sportos vagyok:). Na de szeretem a testépítést és felidegesít, ha ilyen baromságokat mondanak, hogy nézd, hogy ki van gyúrva, de biztos kicsi van neki.
Ez egy óriási baromság. Egy tévhit.
Ilyen por meg olyan por nem fog impotenciát okozni! A táplálékkiegészítőknek nincs ilyen hatásuk. Amihez nem értesz inkább ne szólj bele!
Impotenciát a szteroidok okozzák. Ugye ezek szintetikus úton előállított tesztoszteront tartalmaznak vagyis férfi hormont. Aki ezeket szedi/injekciózza magába, annak leáll a természetes tesztoszteron termelődése. Míg szedi az anyagot, addig dúl benne a tesztoszteron, a libidója is óriási. Viszont mikor abbahagyja, utána egyszerűen már fel se áll neki, hiszen annyi tesztoszteron sincs benne, mint egy csecsemőben. Amíg a természetes tesztoszteron termelődés vissza nem áll, addig nem is lesz normális szerelmi élete. Van, akinek hamarabb, van akinek később áll helyre a rend.
A farok nem megy össze.
Attól látod kisebbnek, amennyivel az izmok növekednek.
Mikor vézna valaki nagyobbnak látszik a farka, mint miután akkora lesz a teste mint egy bivalyé.
Foghatjuk fel, úgy is, hogy optikai csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!