Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem merek pisilni a...

Miért nem merek pisilni a suliban?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért van de nyilvános wc-ben nem tudok pisilni ha bentvan valaki, akkor nem jön ki. Nagyon aggódok hogy mi lesz velem.

2012. jún. 12. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, de nem azért mert félek hanem mert egyszerüen nem tudok már 5.-ödikes korom óta, é már annyira megszoktam hogy csak nagyon ritkán jön rám suliban.
2012. jún. 12. 18:32
 2/8 anonim válasza:
dettó :D én is ritkán tudom elintézni, még a fülkésbe is. ha hallom hogy valaki bejön és még nem indult el a cucc akkor csomagolhatok is mert tudom h semmi nem lesz már a dologbol :S :D
2012. jún. 12. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát..olykor nekem is van úgy, hogy nehezebben indul.

Én ilyenkor mindig elernyesztem magam, mint tampon berakás előtt és úgy már megy.(bár ahogy nézem te pasi lehetsz ,mert férfiak egészsége topicban van,így nem tudom átérzed-e..:D)

Lehet gyakorolni kell, bármilyen hülyén is hangzik:D

Barátok előtt is ilyen? Mondjuk bementek nyilvános wc-be ketten bnőddel/barátoddal, akkor sem megy, ha csak ő van bent?

2012. jún. 12. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
egyfajta stressztől van. Nekem középiskola után elmúlt. Középiskolában meg azért volt probléma, mert bentlakásos volt, és feszélyezett, hogy soha nem lehetek nyugton egyedül.
2012. jún. 12. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
ha gyakran sokáig visszatartod, és mondjuk évekig csinálod, akkor károsodhat a veséd, ha erőlteted, akkor meg az ott lévő izmok renyhék lesznek és felnőtt korodban vizeletcsöpögésed lehet.
2012. jún. 12. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
akinek kelll a megoldas irjon ram kajak
2012. jún. 12. 19:13
 7/8 anonim válasza:
Nyisd meg a csapot és úgy pisilj lehet kicsit fura de szülés után így szokták pisilésre bírni a nőket. Csak túlzásba ne vidd. Vagy képzeld el h szépen lágyan átfolyik rajtad a mai narancslé szóval gondolj valami szépre és siess. Ha megindult akkor már menni fog nyugi.
2012. jún. 13. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Én e merek

Egyser barátnőimre véletlen rányitottak a nagyok,de én nem azért nem pisilek.

Egyetlen egyszer mentem wc-re,amikor fél 4 -ig maradtam

2019. jan. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!