Kontra9 kérdése:
15 éves vagyok, a péniszem nyugodt álapotban 9cm hosszúsága. Szerintetek kicsi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 15:24
2/11 anonim válasza:
Teljesen normális, ne aggódj :)
4/11 anonim válasza:
Az a lényeg hogy merev állapotban mekkora.
5/11 anonim válasza:
Nyugalmi állapotban ez teljesen normális méret és igen állva lényeges a méret igazából.
7/11 anonim válasza:
A nyugalmi állapot nem jelent semmit. A lényeg hogy mereven mekkora.
8/11 A kérdező kommentje:
és az baj hogy ha elvan görbűlve?? és lefelé görbűl
2012. jún. 15. 22:35
9/11 Bayernfritz válasza:
A nyugalmi állapotú 9cm-es péniszeddel is ki lehet elégíteni egy átlag nőt (persze, ha kemény lenne!). Egyébként, ha utána nézel, rájössz, hogy két fajta pénisz létezik. A vér- és húspénisz. A vérpénisz alap állapotban nem feltűnő, viszont 1,5-2* akkorára megnő, míg a húspénisz alapból szembeötlő, de nem sokkal nő nagyobbra. Elárulom, hogy az enyém pl.alap állapotban ~10cm és a barátnőm szokott is vele hülyülni, hogy milyen kis puha, meg kicsi. Mereven viszont 18cm, na ezzel már el van rendesen. Szóval ne foglalkozz azzal, hogy mekkora alapból, mert az csak pisilésre alkalmas... :D
10/11 Bayernfritz válasza:
Egyébként kicsit nekem is elvan görbülve balra, de ezzel nincs probléma, a legtöbb férfinak tudtommal nem teljesen egyenes. Bár nem tudom, hogy milyen lefele, ha nem fáj, amikor beteszed, akkor ne foglalkozz vele. 18/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!