Merevedéskor nem tudom lehuzni a bört a péniszemröl de viszont nyugalmi álapotban igen. Esetleg valami megoldás? Eléggé tehetetlen vagyok. (FONTOS)
Szükületed van,kádban,forró vízben rendszeres húzogatással,persze nem durván lazulhat a bőr.Ez otthoni módszer
Urologushoz kiskorú is elmehet egyedül vizsgálatra,de fityma plasztikával is tud segíteni a doki,körülmetélteni ne hagyd magad,ha elmennél orvoshoz akkor kérd meg mindent mondjon el részletesen,mert te nem szeretnéd magad metéltetni.Persze előszőr csak megvizsgálna és utána javaslatot tenne a kezelésedre.De ha ragaszkodnak,vagy erőltetné a metélést,akkor célszerű másik orvos véleményét is kikérni.
Vannak egyéb módszerek (bemetszés, plasztika, részleges metélés) így nem kell a teljes metélés, aki ajánlja, azt tényleg hagyd ott.
Nekem pl megcsinálták és nagyon gáz.
Van civilizált gyógymód, én írtam most hármat, aki ezeket megoldja, ahhoz menj.
Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!