Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ilyen korban prosztatarák...

Ilyen korban prosztatarák lehetséges?

Figyelt kérdés
20éves vagyok és olyan "rossz érzésem" van ezzel kapcsolatban. Maximum napi 1x végeztem önkielégítést. Igazából a vizeléssel sincs problémám, megihatok lefekvés előtt majd nem 1liter vizet, és nem kell kimennem éjjel wc-re, kibírom reggelig minden gond nélkül, nem csöpög el éjjel stb. Van hogy lassabban indul meg a kelleténél, de ez pszichés alapú, mert 99%-ban rendesen jön. A teljes vérképes eredményeim is tökéletesek voltak, most is csináltak az előzőre fél évre rá teljes vérképet, vizeletvizsgálatot, és ott is minden rendben volt, nem csökkent és nem emelkedett semmi, nem volt változás. Lehet ilyen korban prosztatarák? Az orvosom anno azt mondta erre hogy annyi az esélye hogy ilyen korban kialakul mint hogy holnap 10%-ot erősödik a forint. :D Lehet hogy a sok gyökér cikk miatt beszélem be magamnak, ahol azt írják hogy az önkielégítés prosztatarákhoz vezethet.
2012. jún. 7. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Az önkielégítés nem okoz prosztatarákot.

Ilyen korban maximum(!)prosztata megnagyobbodást tudnék elképzelni,de Neked szerintem teljesen egészséges a prosztatád.Ha zavar,hogy nehezebben indul meg a vizelet,vagy egyéb zavaró jelenséget érzékelsz a későbbiekben,úgy menj el urológushoz,de ezek a tünetek egészséges ember tünetei.

2012. jún. 7. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. júl. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!