Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet prosztatarák?

Lehet prosztatarák?

Figyelt kérdés

Kb. 1,5 hete a buszon hazafele rám tört a vizelési inger, de azt hittem már nem bírom ki hazáig. Aztán hétvégén, hogy itthon voltam, nem volt semmi probléma, nem is foglalkoztam vele. Hétfőn buszozás közben ismét jött ez az érzés és már tanórán is éreztem. Elmentem wc-re de egy óra után megint kellett. Viszont az egész éjjelt kibírom anélkül, hogy wc-re mennék és ha nem figyelek rá, próbálok másra gondolni nincs is problémám az iskolában se. Arra gondoltam, hogy biztos csak idegi alapon van, de most hogy utána néztem ez lehet a prosztatarák tünete is. Azért is furcsa mert már évek óta buszozom, de ilyet még nem éreztem.

Köszi

2012. márc. 20. 15:11
 1/1 anonim válasza:
Szerintem csak fölfáztál!
2012. márc. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!