Az baj ha 14 éves vagyok és 21cm-es a nemi szervem?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy 14 vagyok és 21cm-es a nemi szervem, meg minden reggel merevedésem van? EZ probléma?
Kérdeztem korombeliket de ők mind 18 alattit mondtak! És még nagyon vastag! Apukámat is megkérdeztem de ő csak röhögött egyet és mondta hogy bele adod apait anyait! 14/F
MEGKÉRNÉM A TISZTELT TÁRSASÁGOT, HOGY NE ÍRJON POÉNOS KOMMENTEKET! ÉRTELMES ÉS RENDES VÁLASZOKAT VÁROK! Köszönöm!
2012. jún. 5. 22:08
11/14 anonim 

válasza:

14 évesen 180 felett ?
Amúgy nekem 246 méteres volt ekkor .
Én ezt nem hiszem el ,bocsi .
De attól lehet igaz ..de szerintem sok benne a gyanús adat!
12/14 anonim 

válasza:

Mit számít. Elméletileg lehetséges. Ha igaz akkor minek kötekedni, ha nem hát akkor had örüljön hogy elhittük.
13/14 anonim 

válasza:

szerintem elegendo hogy oralisan kielegiccs.SZerintem kar volt apukadat megkerni..szerintemtem nem hite el szoval holnap merheted elotte sok sikert..
F/41
Utoirat: Apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!