Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a farkam. Mi lehet ez?

Fáj a farkam. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap reggel ugy keltem fel, hogy fáj a tokom. Konkrétan a makk és pénisz teste kozott a barázdánál. Érdekes fájó érzés, nem eros, de fáj. Van amikor ugy is alig erzem ha hozzányulok, es van amikor pusztan magában is erosebben fáj. Utoljára 1 hete szeretkeztem. Vizelésnél pedig érzem, hogy csíp. De fura, mert elég sokszor feláll, és állo helyzetben nem érzem a fájást, a sexet is irtozatosan kivánom most. VOlt már valakivel ilyen és mit csinált? Ha nem mulik el holnapig, mindenképp elmegyek dokihoz, de lehet, h semmi komoly, ezert inkább megkérdem. Koszonom

22/F

2012. jún. 3. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Mosni kéne...
2012. jún. 3. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Mielott bunkot csinálsz magadbol, még ha már az is vagy, bizonyosodj meg rola, hogy miket írkálsz. Minden nap mosva van...
2012. jún. 3. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ha vizelésnél csíp, akkor valószínűleg valamilyen fertőzés lesz. ha nem viszket, nincs rajta kiütés és nem jön belőle váladék, akkor könnyen lehet, hogy van egy enyhe felfázásod. próbálj minél többet inni (férfiak nem szokták szeretni, de a tőzegáfonya tea is segíthet). ha nem múlik 2-3 nap alatt, akkor tényleg érdemes orvost felkeresned.
2012. jún. 3. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a rendest választ, ment a zolt kéz. Már reggel ittam egyet, mert én is arra gyanakszok.
2012. jún. 3. 12:42
 5/5 anonim válasza:
0%
Krónikus butaság.Nem tudod,hogy hova írsz ilyeneket?
2013. febr. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!