Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl sok maszturbálástól fáj...

Túl sok maszturbálástól fáj egy kicsit a farkam. Kicsit duzzadt is, főleg akkor lehet látni ha áll. Elég vadul csináltam, és sokszor. Mennyi idő alatt jön helyre? 21/F

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Majd ha teszek rá egy erényövet, akkor rendbe jön! :D
2012. máj. 15. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:

:D

Előre is köszi:)

Bár most nem hagynám hogy rárakd, mert érzékeny szegény :D

2012. máj. 15. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
1-2 nap
2012. máj. 15. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Valóban néhány nap, ha nem masztizol. De ez függ attól is, hogy miből eredt a fájdalom. Nagy kérdés nemi szerved mely része fáj. (?) Valószínű hámsérülés okozza, azaz kirepedezett a bőr, ill. a makk felülete. Ajánlom máskor finomabban bánj vele és használj valamilyen testápolót, síkosítót az önkielégítéshez! Utóbbiakból nagyon jókat lehet kapni drogériákban. (vigyázz szex shopokban árusítanak olykor engedély nélküli termékeket is, melyek allergiás reakciókat, vagy akár fertőzéseket válthatnak ki)

Megeshet, az is hogy fitymaszűkületed vagy rövid fitymafék problémád van és az erőteljes maszturbálástól kirepedt a fityma feszülő bőrrésze, ill a fitymafék. Ennek gyógyulása néhány nappal hosszabb ideig tart, mint egy hámsérülés. (Itt olvashatsz róla: [link] Ha ez fenn áll, fordulj szakorvoshoz! (privát tudok ajánlani egy kiváló szakembert)

Ha pedig körül vagy metélve hordj olyan pamut alsót mely nem dörzsöli a problémás testrészt a gyógyulás alatt.

A kamillás borogatás segít a gyógyulásban. Naponta 2-3 alkalom 1-2 napig. (fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással bír)

/Ha jól nézel ki és segítségedre lehetek csak írj! 40 éves Dr. néni ;-D/

2012. máj. 22. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

előzők :D

nekem is volt már,nekem piros volt és fájt mint a fene,de másnapra semmi baja se volt.persze ez akkor volt,amikor nagyon kanos voltakm és vagy 6x csináltam XD

2012. máj. 25. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Napi 13-szor verem ki és 16-tól sem fáj nekem. 12/F
2014. nov. 29. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!