Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok és az a problém...

14 éves vagyok és az a problémám, hogy amikor a farkam fel áll nem tudom vissza húzni a bőrt. Megmondaná valaki mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már régóta van problémám ,amint felál nem tudom visszahúzni a bőrt,és van a farkamon egy börkiszáradás féleség.Aggódom mert amikor megpróbálom elég éles fájdalmam lessz.Nem akarok orvoshoz menni mert ez elég ciki.Valaki megmondaná mi a bajom és mit csináljak vele?

2012. jún. 3. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Fityma szűkületed van.
2012. jún. 3. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Márpedig dokihoz kéne menni,mert így nem fog működni.

Beszélj apáddal és elmentek ketten

2012. jún. 3. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:

MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minél előbb annál jobb! Ha 14 elmúltál akkor egyedül is elmehetsz. Csak a TB kártya kell és a legközelebbi urológiai szakrendelésre menj el. El mondod a dokinak a panaszod, megvizsgál és ad egy papírt amiben javaslatot tesz a kezelésre. Ha ciki a szülőknek elmondani akkor ezzel a papírral már könnyebb lesz eléjük állni.

2012. jún. 3. 10:26
 4/7 anonim válasza:

Szeva!

Nem szívatásból mondom,de ha már 14 vagy akkor ebből komolyan baj lehet.Tudomásom szerint akár daganatossá is fajulhat a dolog de ha elfajul akkor legjobb esetbe is körülmetélnek ami egyesek állítása szerint nem a legfinomabb dolog

2012. jún. 4. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Fitymaszükületed lehet,menj el nyugodtan orvoshoz,vagy akár a gyerekorvosod is megnézheti.Fürdéskor állíts fel a nemiszerved,a meleg víztól könnyebb hátrahúzni és húzkod többször is hátra,csináld naponta.Menj urolgoshoz vele ha nem segít,mert ha időben elcsípik akkor még elkerülheted a körülmetélést.
2012. jún. 10. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
A kádban,fürdéskori húzgatos módszer sokaknak segítet,szerintem is próbáld ki,ha nem jön be akkor irány doki.De vigyázz velük sok körülometélés párti,szóval közöld vele hogy a fitymád megszeretnéd tarani.Jobb lenne még nyáron dokihoz menned,az is lehet hogy kenőccsel kezelni tudná,minnél tovább vársz annál rosszabb lehet.Egyedül is elmehetsz,vagy egy haver is elkísérhet,kinnt megvárna.Telefonon kérj urologustól időpontot és menj el hozzá,előszőr csak megvizsgálna és elmondaná hogyan lehetne kezelni,csak műtéti beavatkozáshoz kell szülői hozzájárulás mivel még fiatalkorú vagy.
2012. jún. 10. 17:24
 7/7 anonim válasza:
hát ha a bört egyáltalán nem tud huzni akkor fityma szükület ha tudnád de hátul a hid nem megy akkor rövid fitymafék nem tudom pontosan nekem is volt ijenem de volt egy modszer ami elmulasztota XD
2012. aug. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!