Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet a herezacskómnál?

Ez mi lehet a herezacskómnál?

Figyelt kérdés

Tegnap észrevettem, hogy a bal oldalinál ilyen...hogy is mondjam, duzzanat van. Eddig azt hittem biztos a mellékhere lehet, vagy valami...de nem kapcsolódik a heréhez, hanem...Pontosan nemtudom le írni.:S Annyira nem vészes, de szeintem az "nem oda való".:D Ez most mi lehet? El fog múlni? Egy csöppet most megijedtem..:(

17/F

2012. máj. 28. 15:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ok.:(

Egyébként az is előfordulhat, hogy jobban megnyomódott vagy valami, és azért lett ott valami?

2012. máj. 28. 19:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Persze, de nem nyomódástól. Lehet még ciszta, herevisszér tágulat, herevízsérv.

Nem kell mutatni a muternek, hogy idenézz anyám mi van a tökömön...!!

Csak mondani, hogy mi van és orvoshoz akarsz menni, ha egyedül nem szoktál, vagy nem tudsz bármi miatt.

2012. máj. 28. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Én két hónapja voltam ugyanígy. Elmentem urológushoz és megfogta, ultrahangozott és mondta, hogy csak ciszta.

2012. máj. 29. 09:52
 14/19 anonim válasza:
Na jó magyarázat mindig van!A te életed aztán dönts ahogy akarsz!Ha elmennél megnyugodnál de csak fantáziálj abból biztos jól jössz majd ki!
2012. máj. 29. 10:08
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!! :)

Na, hazaértem...:$

Diagnózis: heregyulladás.

Tegnap még nem fájt, mára már sajgott, még most is úgy zsibbad a lábam is...XDXD

Anya nagyon rendes volt, az orvos is, egyáltalán nem volt vészes.:)

És...köszönöm a támogatást.!!:)(Azért úgy belémvertétek a rákbetegséget, hogy tudat alatt még mindig azt hiszem hogy rákos..:$:S):D

Egyébként borzasztó lehet azoknak, akik valami csomót kitapintanak magunkban...egy éjszaka alatt nagyon sok mindenen elgondolkoztam...DE hál' Isten!:)

2012. máj. 29. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez jó hír!! Örülök, hogy neked nem az a bajod, mint nekem...
2012. máj. 29. 16:15
 17/19 anonim válasza:
Szia nagyon örülök hogy visszafelé jöttél és ha nem is jó hir de megnyugodhatsz egy kis antibiotikum és meggyógyulsz.Különben ha nem ilyesztünk rád még mindig halogatod és látod már megkaptad a megfelelő gyógyszert és nem kell a legroszabbra gondolni de hidd el nem kell ahhoz öregnek lenni hogy előforduljon here rák és sajnos mostanában sok fiatalnál is regisztrálják de időben ez is gyógyitható.Örülök hogy minden rendben veled és hogy segithettünk.
2012. jún. 1. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: Felvilágosítanálak, hogy a rák NEM gyógyítható. Csak kezelhető és a beteg tünetmentessé tehető. Az 5 év utáni gyógyultnak nyilvánítás ne zavarjon össze téged... Az csak arra szolgál, hogy véget vessenek a leszázalékolásnak és ne kelljen fizetni az államnak tovább járadékot.
2012. jún. 2. 22:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves Jósnő.

Nem azért tudom jobban, mert férfi vagyok. Mint fentebb írtam a rák nem gyógyítható...ezt minden normális gondolkodású ember tudja. És kérem ne írjon több provokáló privát üzenetet, mert letiltottam.

2012. jún. 10. 16:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!