Ez mi lehet a herezacskómnál?
Tegnap észrevettem, hogy a bal oldalinál ilyen...hogy is mondjam, duzzanat van. Eddig azt hittem biztos a mellékhere lehet, vagy valami...de nem kapcsolódik a heréhez, hanem...Pontosan nemtudom le írni.:S Annyira nem vészes, de szeintem az "nem oda való".:D Ez most mi lehet? El fog múlni? Egy csöppet most megijedtem..:(
17/F
ok.:(
Egyébként az is előfordulhat, hogy jobban megnyomódott vagy valami, és azért lett ott valami?

Persze, de nem nyomódástól. Lehet még ciszta, herevisszér tágulat, herevízsérv.
Nem kell mutatni a muternek, hogy idenézz anyám mi van a tökömön...!!
Csak mondani, hogy mi van és orvoshoz akarsz menni, ha egyedül nem szoktál, vagy nem tudsz bármi miatt.

Nyugi!
Én két hónapja voltam ugyanígy. Elmentem urológushoz és megfogta, ultrahangozott és mondta, hogy csak ciszta.
Sziasztok!!! :)
Na, hazaértem...:$
Diagnózis: heregyulladás.
Tegnap még nem fájt, mára már sajgott, még most is úgy zsibbad a lábam is...XDXD
Anya nagyon rendes volt, az orvos is, egyáltalán nem volt vészes.:)
És...köszönöm a támogatást.!!:)(Azért úgy belémvertétek a rákbetegséget, hogy tudat alatt még mindig azt hiszem hogy rákos..:$:S):D
Egyébként borzasztó lehet azoknak, akik valami csomót kitapintanak magunkban...egy éjszaka alatt nagyon sok mindenen elgondolkoztam...DE hál' Isten!:)

Kedves Jósnő.
Nem azért tudom jobban, mert férfi vagyok. Mint fentebb írtam a rák nem gyógyítható...ezt minden normális gondolkodású ember tudja. És kérem ne írjon több provokáló privát üzenetet, mert letiltottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!