Ez mi lehet a herezacskómnál?
Tegnap észrevettem, hogy a bal oldalinál ilyen...hogy is mondjam, duzzanat van. Eddig azt hittem biztos a mellékhere lehet, vagy valami...de nem kapcsolódik a heréhez, hanem...Pontosan nemtudom le írni.:S Annyira nem vészes, de szeintem az "nem oda való".:D Ez most mi lehet? El fog múlni? Egy csöppet most megijedtem..:(
17/F

Jajj, nemár.:S Hererák???
1. Mi volt a pontos tüneted?
2. Mit csináltak?
Ez annyira kellemetlen...:S Most ilyen hideg-meleg hullám jött rám, megijedtem...

Nem azt mondtam, hogy az, hanem azt, hogy komoly dolog is lehet. Csak megnagyobbodott a bal herém kissé, ennyi volt a tünetem.
A herén, mellette vagy benne csomó, kemény göb vagy bármi ami nem odavaló dolog, kivizsgálást igényel.

Azért még 1-2 napot várnék, hogy nem e múlik el, nem csak valami kisebb duzzanat, vagy akármi. Eddig semmit se vettem eszre...remélem amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan elmúlik.
Csak remélem értitek..:/ "Hé, anya...megnéznéd a tökömet, hogy ez mé' van?" Max. magamtól elmegyek a háziorvoshoz...remélem komolyan vesz, igaz még rá kell szánnom a büszkeségemből..

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!