Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a makkom ha hozzáérek....

Fáj a makkom ha hozzáérek. Normális ez?

Figyelt kérdés
Ha lehúzom a fitymám, ami teljesen fedi a makkom, akkor alul kis fehér valamik vannak.. nem tudom mik azok, de ha el akarom távolítani az fáj, vagy ha egyáltalán hozzáérek akkor fáj.. ez normális?Ti is így vagytok vele?
2009. jún. 28. 19:44
1 2
 11/11 anonim válasza:

hááát rendszeresen mossad..

és hát valakinek fáj valakinek nem..pl nekem fájt.

ennek az a módja hogy a makkod hozzávan szokva a védelemhez mert a fityma rajta van..és a külső hatásokra érzékeny.

sztem kezd el esténként mikor zuhanyzol avgy fürdesz hogy hátra húzod és gyengéden simogatod...a makkod.

és akkor egy idő után elmúlik. én szinte hozzása tudtam érni anynira fájt..de aztán csináltam ezt a módszert amit most leirtam neked és elmúlt..

mivel van banőd én ezt gyorsan elkezdeném...nehogy e miatt ne feküdjetek le..mert neked naon fájna akkor sztem..

szal esténként simogasd.sztem 2-3hónapig csinálod és elmúlik.

2009. aug. 24. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!