Miért érzékeny a makkom ha hozzaérek? :-S
Hali!
Úgy glom, hogy egy kicsit megkeverően fogalmaztál, ezért tisztítsuk ki a képet, és kezdjük elölről.
Vizsgáld meg a dákódat, és válaszolj a kérdésekre!
1.) Alapállapot. A makkodat teljesen fedi a fityma.
_____Van vmi fájdalom, kellemetlen érzet v. bármi?
2.) Kezd el a fitymádat hátrahúzni.
_____Mit érzel?
3.) Húzd hátra a fitymádat, de ne úgy hogy feszüljön. (Kantárod laza) Nézd meg külön-külön, majd érintsd ill. fogd meg külön-külön a fitymát ill. a makkodat is.
_____Hogy néz ki a fitymád ILLETVE külön a makkod? (Piros? Gyulladt? Érzékenyen reagál? Mennyire, amikor hozzáérsz? Mit érzel?)
4.) Húzd hátra teljesen a fitymádat úgy, hogy a kantárod feszüljön! Tapogasd ki a makkodat meg a fitymádat.
_____Kérdések uazok, mint a 3.)-nál.
A húgycsőnyílásod és a kantárod (fék) is fáj?
4.)
1:Igen teljesen fedi a makkomat a fitymám.
2:Kezdem lehúzni, semmi fájdalom, minden normális
3:Lehúztam a fitymát, a fitymán semmi érzés, a makhoz ha hozzaérek kicsit kellemetlen fájos érzés, főleg a makkom alján.
4:Legúztam teljesen és megfeszült a fékem: még mindig csak a makkom fáj, ha simogatom, megérintem.. és még mindig főleg az alja.
Kicsit szégyelem, de nem rég kezdtem el lehúzni a fitymám, eddig sose húztam le, pedig mostmár 17 vagyok. Szerintem az lehet, h a makkom megszokta, h rajta van a fityma, és védve volt.. most meg nincs.. nem? mit tegyek?
Előző vagyok!
Én ezt úgy védtem ki az első együttlétünknél, hogy gyorsítottam a tempón, és így nem éreztem semmit, és Nekünk ez bevállt, tehát ezt tanácsolom Én is Nektek!
05:19-es vagyok ismét.
_ Fitymádat amikor először lehúztad magadtól, nem vérzett sehol? Sem a makkod, sem a fitymád?
_ Nem tapadt le, nem szűkült be a fitymád előzőleg, vagy azóta?
_ Szex (az első?) előtt mennyivel történt a fityma előszöri hátrahúzása?
_ Miért csak most húztad hátra először a fitymádat? Korábban miért nem?
_ Iskolaorvosi vizsgálaton nektek nem szokták megnézni a nemi szerveiteket és hátrahúzni a fitymát?
Ne aggódj 17F! :-)
Ezt is megoldjuk. ;-)
Üdv: EE
Még egy kérdés az előzőekhez:
Neked a fitymád túlmegy a makkodon? Tehát a fitymád hosszabb, mint ameddig a makkod tart?
EE
_Nem vérzett sehol..(első lehúzás mikor jöttem haza álló farokkal a barátnömtől:D és akkor könyen lecsúszott)
_nem volt soha semmi baj
_Jópár hónappal azelött, de sex után kissé piros volt és megdagadt.. de 1 nap alatt helyrejött.
_nem most volt az első, hanem régebb, azért mert nem tudtam, h le kell.. nem voltam elég érett.. nem tudtam róla, de már azelött évekkel maszturbáltam.
_iskolaorvosi vizsgálat NINCS.
_igen a fitymám alap helyzetben nagyobb.. és állva kb. picivel kisseb
Hali!
Köszönöm türelmedet, és az egyenes, pontos válaszaidat.
Egyre biztosabb vagyok abban - ennyi információ alapján - hogy balanitis-ed van. Ez annyit jelent, hogy a makkor vmi miatt begyulladt. Ezt többminden is okozhatja, pl. az, hogy egészen eddig nem húztad hátra a fitymádat, és az alatta felgyülemlett szmegma** (fitymafaggyú) megkötheti a bakteriális és gombás fertőzéseket.
(** A szmegma ilyen túrós állagú, jellegzetes szagú zsíros anyag, amely normál esetben és megfelelő mennyiségben a makkod nyálkahártyafelszínét védi a kiszáradástól. Ha morzsolgatod a makkodat, főleg az alját, ahol elhelyezkednek a faggyút termelő mirigyek, akkor mini papírzsebkendő-foszlányszerűen gyűrődnek fel a makk felszínére.**)
Amennyiben ezen fertőzések közül vmi a húgycsőbe kerül, ott is gyulladást csípő érzést, pírosodást okozhat (urethritis) ebben az esetben a húgycsöved váladékozni kezd.
Pontos választ természetesen csak egy urológus mondhat.
Én azt tanácsolnám, hogy kamillába áztasd a makkodat, minden pisilés előtt húzd hátra a fitymát, majd ezt befejezve húzogasd, illetve óvatosan töröld meg, akár bevizezett, szappanozott/tusfürdőzött/intim gélezett papírral, mielőtt visszatennéd a gatyeszba. (Magyarul, szoktasd rá magad a fitymád és a makkod higiéniájára, ill. a szmegma rendszeres lemosására.)
Komplett információkat ezen az oldalon találtam a problémáddal kapcsolatban számodra. Ajánlom, olvasd el figyelmesen.
>> [link]
Remélem tudtam segíteni problémád orvoslásában.
Ha további kérdésed merülne fel, nyugodtan írj priviben. :-)
Neked és Mindenkinek egyaránt boldog új évet, s évtizedkezdetet kívánok 2010-re!
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!