Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért érzékeny a makkom ha...

Miért érzékeny a makkom ha hozzaérek? :-S

Figyelt kérdés
a fitymám teljesen fedi, és ha nincs teljesen lehúzva úgy, h megfeszüljön a makk, akkor érzékeny.. és sex közben elég rossz érzés volt:( Mit tegyek vele? 17F
2009. dec. 22. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még azt szerettem volna hozzáfűzni az előbbihez, hogy bizonyos fokig elképesztőnek tartom, hogy neked és az előttem hozzászólónak sem nézték a makkot és a fitymát.

Való igaz, régen sokkal alaposabban vizsgálták meg az orvosok a gyermekeket és a fiatalokat is, manapság pedig zömmel rutinból csak a felsőtestet vizsgálják. Ezzel ellentétben nagyon sok fiatallal beszélgetek, és a zöme egyértelműen állítja, hogy néhol ma is vizsgálják a heréket és hátrahúzzák a fitymát.

A nemi szervek vizsgálatával kapcsolatban inkább a lányoknak van kifogásuk, ahogy más fórumokon is olvastam. Persze rajtuk kívül visszahallom, hogy egyes fiúk is kényeske-fényeske királykisasszonyként vagy nyusziként viselkednek, és különböző kifogásokat keresnek annak érdekében, hogy ahol a sulidokik mégiscsak nézik a nemi szerveket, ott ne vizsgálhassák meg nekik. Vannak olyan iskolaorvosok manapság, ahol pont az ilyen konfliktushelyzetek kiküszöbölése érdekében hagyják ki a vizsgálatból az intim szerveket, ami szerintem egy orvos számára is lehet megalázó, ill. lehet vele szemben pofátlanság is, mert csak a dolgát végezné, de egyben felelőtlenség is, mert amondó vagyok, h. 1-2évente inkább 1x nézze meg az orvos és önszántunkból engedjük is neki, minthogy eme képzelt büszkeségünket feláldozva számtalanszor kénytelenek legyünk eltűrni, hogy vizsgálgatni s kezelni kelljen, csak, mert korábban 1-2x nem engedtük megvizsgálni. Csak a mai kortársaink zömének hozzáállása, s - tisztelet a kivételnek - tűr7etlen viselkedése egyenesen rémes... :-T

Még1xis...BÚÉK:

EE

2010. jan. 2. 06:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a segítséget, régebben én is ilyenekre gondoltam, pár hónapja csak azt csinálom, és már kb. csak fele annyira érzem azt a bizonyos fájdalmat:) remélem pár honap mulva elmulik
2010. jan. 2. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Még csak annyit...

Innentől kezdve mindennap tessék hátrahúzni a fitymát, és a szmegmát legalább reggel és este szappanos/tusfürdős vízzel vagy intim géllel lemosni, pisilés után pedig megtörölni! Ha a fájdalom megszűnik, napi 1x akkor is tisztítsd meg a makkodat és a fitymádat!

Kiegészítő kezelésként (gyulladáscsökkentőként) ajánlom figyelmedbe a gyulladáscsökkentő hatású krémeket //Bepanthen Plus, Tetran, vagy Oxycort spray...utóbbi egy picit "fagyisprayként" hűti a makkodat, azért is merem ajánlani kamillás fürdetést követően.//

Annak pedig örülök, hogy végre jó hírrel is szolgál6sz, miszerint javul a cerkafej. Csak így tovább... :-)

Üdv: EE

2010. jan. 3. 14:13
 14/16 anonim válasza:
Ez nekem is hasznos volt :) Köszönöm :)
2013. jan. 3. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Szívesen! :-)

BÚÉK! :-D

Üdv: EE

2013. jan. 4. 02:20
 16/16 Sabiinus válasza:
:D
2014. ápr. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!