Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a makkom ha hozzáérek....

Fáj a makkom ha hozzáérek. Normális ez?

Figyelt kérdés
Ha lehúzom a fitymám, ami teljesen fedi a makkom, akkor alul kis fehér valamik vannak.. nem tudom mik azok, de ha el akarom távolítani az fáj, vagy ha egyáltalán hozzáérek akkor fáj.. ez normális?Ti is így vagytok vele?
2009. jún. 28. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
szerinted az normális az hogyha valamid fáj?szerintem gondolkozni kéne mielött hülyeséget kérdezel.És menj el orvoshoz.
2009. jún. 28. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hello ha lehúzod akkor nem olyanokat látsz mint amikor nem zúhanyzol egy hétik és a piszok lerakódik (túrónak hívják) ? Ha meg nem akkor nemtudom . Sokat használod ?
2009. jún. 28. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy ?
2009. jún. 28. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp el kell vele menni dokihoz,nehogy begyulladjon,vagy ilyesmi.Tuti hogy ez nem normális.
2009. jún. 28. 19:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden nap fürdök, de eddig nem mostam meg úgy, hogy lehúzzam a fitymát:-S Az én fitymám teljesen fedi a makkom, és ha lehúzom a fitymát akkor sincs semmi, de ha megnyomom akkor fáj.Nektek nem???.Amugy használom, mert a csajommal elégé rendszeresen pettingelünk:-)
2009. jún. 28. 19:54
 6/11 anonim ***** válasza:
amúgy azt nem is kell lehúzva mosni...
2009. jún. 28. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor mikor mosod ki a plédből a túrót ? Régen nemvolt úgy hogy nembírtad hátrahúzni ?
2009. jún. 28. 20:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Régen nem húztam hátra.. nem is tudom miért... azt mondjátok meg, hogy te ha hátrahúzod a fitymád és megnyomod a makkod az fáj-e neked? vagy nem fáj? Nekem enyhén fáj..
2009. jún. 28. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
A pasimnak nem fáj...és nem húzza hátra mosás közbe.
2009. jún. 28. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem fáj és én mosás közbe hátrahúzom és megmosom a makkom
2009. jún. 28. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!