Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erekció megtartásának időtarta...

Erekció megtartásának időtartama ingerlés nélkül?

Figyelt kérdés

Szép napot!

Szeretnék pár kérdésre választ kapni, amire sajnos szinte sehol se találtam választ:

Ha elérem erekcióm teljes mértékét izgatással(azaz nagyon merev péniszt), mennyi ideig kellene hogy tartson ez az állapot INGERLÉS ABBAHAGYÁSA UTÁN, legalábbis az a köztes merevséges, ami még alkalmas a behatolásra is. Önkielégítésnél kb. fél perc volt, még magömlés előtt persze. Ez mennyire normális?

Szeretkezés közben tapasztaltam hasonló dolgot, például testhelyzet váltásnál, vagy ha partnerem egy darabig nem izgatott fel fizikailag.

Persze merevedés volt már rögtön a pettingnél is, de van hogy gyorsan sokszor alábbhagy, vagy nem elég merev. Persze szeretkezés során annyira nem volt vele probléma, korai magömlést is vissza tudom tartani, és a elegendő erekcióm is volt, bár az sem a legmerevebb. Óvszert használtunk közben (Durex Elite).

Kérdésem összefoglalva: Mennyi ideig is kellene merevnek maradnia, esetleg lelki vagy fizikai okokra is utalhat?

Komoly válaszokat szeretnék. Köszönöm :)

22/F

2012. máj. 16. 15:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki?
2012. máj. 20. 11:32
 2/4 anonim válasza:

Ez szerintem emberenként teljesen változó, ha személyes tapasztalatra vagy kíváncsi, nekem az óvszertől hajlamos elég hamar lelankadni, anélkül azért bírja egy darabig. De ahogy írtad, hogy teljesen merev, ez nálam sem tart sokáig, konkrét időt nem tudok mondani. A leghosszabb szeretkezésem eddig másfél óra volt megállás nélkül, néhány hónapja, de a legrövidebb is minimum 20-30p.

19/F

2012. máj. 21. 21:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm a választ. Nem is maga a szeretkezés, hanem a merevség fenntartásának ideje érdekelt - tehát amíg van úgymond ingerlés nincs gond, de miután egy darabig az nincs, hamar elmúlik a merevség és szeretkezés közben is gyorsabbnak kell lennem.

Esetleg egyéb tapasztalatok?

2012. máj. 22. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is elég hamar lelankad!

nem tudok ez ellen mi tenni ,ilyen vagyok!

Nekem sajnos a merevedéssel is bajom van(szerintem) mert nem kőkemény a farkam.Sajnos..

2012. jún. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!