Kb 1 éve be szúrták nekem a vazelint a péniszembe. Milyen állaga kell, hogy legyen a péniszben? A vazelinnak megszabad e keményednie, vagy puhának kell lennie benne?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 11:09
11/36 anonim 

válasza:

akkor ideje lenne elmenni egy orvoshoz.
12/36 anonim 

válasza:

idióta
betokosodott,sürgősen menj orvoshoz,és örülj ha nem kell tőben levágni vagy még nem rákosodott el
(egy orvostanhallgató)
13/36 A kérdező kommentje:
Elrákosodott?Szerintetek honnan lehet észre venni azt ha elrákosodik,vagy miben nyilvánul meg?Csak olyan írjon erre a kérdésre,aki télleg nem hülyeséget mond,hanem biztos abban amit tud.Kösssz
2012. máj. 19. 21:12
14/36 anonim 

válasza:

Miért nem az orvoishoz mész és tőle kérdezed? Mi nem látjuk.
1 szakasz.: betokosodik Mivel szervezetidegen anyag a szervezet megpróbálja védeni magát tőle és egy kemény tokot növeszt köré.
2.szakasz: elrákosodik A tok irritálja a sejteket,amelyek szaporodásnak indulnak.
MENJ ORVODHOZ TE MARHA!
15/36 A kérdező kommentje:
Hát megyek orvoshoz hétfőn.És az elrákosodás az látható??Vagy én saját szemmel észre tudom venni ?
2012. máj. 20. 18:39
16/36 anonim 

válasza:

Sem a here sem az agyrák kezdetben nem látszik. Ha már látod a megnagyobbodást akkor valszeg olyan rákos,ohgy le kell vágni.
17/36 A kérdező kommentje:
A megnagyoboddást?Szoval ha be van dagadva nagyon?
2012. máj. 21. 05:35
18/36 anonim 

válasza:

igen,ha be van dagadva nagyon és kemény akkor ott már nagy a baj
19/36 A kérdező kommentje:
És mi kemény?
2012. máj. 21. 21:52
20/36 anonim 

válasza:

ahova szurták,ahova szétterjedt
de megérdemled h tőbe vágják le ha még mindig itt kérdezősködsz orvos helyett
következő fázis az lesz hogy ha hozzáérsz za is fájni fog
azt ne várd meg,mert akkor garantált hogy vágni kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!