Kb 1 éve be szúrták nekem a vazelint a péniszembe. Milyen állaga kell, hogy legyen a péniszben? A vazelinnak megszabad e keményednie, vagy puhának kell lennie benne?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 11:09
1/36 anonim 

válasza:

vazelint a peniszbe? Minek? ennek vegkepp semmi ertelme
menj orvoshoz, te marha!
2/36 anonim 

válasza:

Te tiszta hülye vagy, ha pénisz nagyobbítás céljából engedted, hogy valamilyen kókler vazelint fecskendezzen a péniszedbe!!! A vazelin kőolaj származék, ha szövetközi területbe juttatják, nem szívódik fel, ha véletlenül meg erekbe kerül, embóliát is kaphatsz. Mint szénhidrogén származék, daganatot is okozhat.
5/36 A kérdező kommentje:
Na de nem is ez volt a kérdésem.Henem ,hogy milyen állaga kell,hogy legyen benne.
2012. máj. 17. 11:43
6/36 anonim 

válasza:

Semmilyen nem "kell" mivel a vazelin nem bőr alá való és főképp nem péniszbe. Ha te mégis akkora farok voltál, hogy belefecskendeztetted, akkor az akár betokosodhat és kialakulhat egy kemény daganat, amit sebészileg el kell távolítani, hiszen elrákosodhat. Vagy akár szétviheti a szervezetbe a véráram és akkor sok kis trombózist kaphatsz. Vagy simán allergiás reakciót vált ki......ezer lehetőség van, hiszen a vazelin szervezetidegen
7/36 A kérdező kommentje:
Gyerekek egyikkel sem tudtatok nekem segíteni sajnos.Mivel azt kérdeztem,ha benne van mostmár milyen kell ,hogy legyen benne.???
2012. máj. 18. 09:01
8/36 anonim 

válasza:

Vetesd ki wazze, mert betokosodik (bekemenyedik) es elrakosodik!! hogy lehet valaki ennyire gyoker...
9/36 A kérdező kommentje:
Úgy ki lehet szerintetek vettetni,hogy nem varják a zacsimba a tökömet?
2012. máj. 18. 21:38
10/36 A kérdező kommentje:
amúgy már kemény benne.
2012. máj. 18. 22:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!