Mi a véleményetek a körülmetélésről férfiaknál? Válaszoljon aki csak tud :D
Kérdező: Nem Ausztriát, hanem Ausztráliát írtam, ott pedig kb. 50%-a van körülmetélve.
Olvastam, hogy orálszexnél a körülmetélt péniszhez több nyál kell, úgy látszik elég sok nedvességet szív magába és ez is hozzájárulhat a hüvelyszárazsághoz.
Utolsó válaszoló:
Azért más a középiskolás felmérés is, nem mindegy, hogy felnőttek vagy gyerekek írják azt a tesztet.
A szexnél van köze hozzá, mert a fitymában is vannak idegvégződések és azok eltávolításra kerülnek és a makk is érzéketlenebb lesz idővel, emiatt bírják tovább a körülmetéltek.
A fitymás pénisz pedig jobban ingerli a hüvelyt, mert fel-le gördül a fityma valamennyire.
Nem véletlenül gyártanak rücskös, bordázott óvszereket is!
Fordítsuk inkább úgy a kérdést, hogy szerintem melyik stilusú körülmetélés a legjobb?
Orvosilag az a jó aminek hatására a makk (és a makk pereme is) állandóan szabadon marad. Ez azért nagyon fontos, mert a makk alatt lévő árokban gyűlhetnek meg a baktériumok. Ha teljesen szabadon van a makk, akkor a körülmetélés higiéniai előnyei is teljesülnek.
Régebben azt gondoltam, hogy ha egyformán vágnak a belső és külső fitymából, azaz ha a belső fityma kb. 1-2 cm szélességben megmarad az a jó, de aztán láttam más típusú körülmetélést is, ahol a vágás a makk alatt volt és gyakorlatilag a teljes belső fitymát eltávolították. Ilyenkor sokkal "jellegzetesebb", "erőteljesebb" a makk látványa, úgyhogy szerintem ez a szebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!