Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a véleményetek a körülmetél...

Mi a véleményetek a körülmetélésről férfiaknál? Válaszoljon aki csak tud :D

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 20:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Nem Ausztriát, hanem Ausztráliát írtam, ott pedig kb. 50%-a van körülmetélve.

Olvastam, hogy orálszexnél a körülmetélt péniszhez több nyál kell, úgy látszik elég sok nedvességet szív magába és ez is hozzájárulhat a hüvelyszárazsághoz.

Utolsó válaszoló:

Azért más a középiskolás felmérés is, nem mindegy, hogy felnőttek vagy gyerekek írják azt a tesztet.

A szexnél van köze hozzá, mert a fitymában is vannak idegvégződések és azok eltávolításra kerülnek és a makk is érzéketlenebb lesz idővel, emiatt bírják tovább a körülmetéltek.

A fitymás pénisz pedig jobban ingerli a hüvelyt, mert fel-le gördül a fityma valamennyire.

Nem véletlenül gyártanak rücskös, bordázott óvszereket is!

2012. máj. 13. 18:14
 22/30 A kérdező kommentje:
A helyesen körülmetélt pénisz nem befolyásolja a szexuális aktust, mert a fitymának nem az idegekben gazdag külső, hanem a belső részét távolítják el. sokan azt gondolják, hogy az az érzékenyebb rész, mert ugye, amikor hátrahúzza valaki a bőrt, akkor az érzékenyebb (nyilván, mert takarva van), de a szexuális felizgulás magasabb foka a külső rész izgatásától van. Próbálja csak ki valaki, hogy a fitymáját orálozzák le. A helyesen véghezvitt körülmetélésnél ezt a részt hagyják meg, és a belsőt távolítják el. Így a szexuális érzéketlenség nem lép fel, a makk alatt lesz a legérzékenyebb továbbra is, és a nőt is jobban izgatja, mert hagynak annyi bőrt, hogy az merev állapotban is mozgatható legyen valamennyire, ami még a maszturbáláshoz is hatalmas segítséget tud nyújtani.
2012. máj. 13. 23:37
 23/30 anonim ***** válasza:
ööö, gáz ha nekem a belső bőrrészből is hagytak 3 centit ? amúgy minden múködik
2012. máj. 14. 00:06
 24/30 A kérdező kommentje:
dehogy gáz, nekem pl másfél centit hagytak meg. az a helytelen, amikor túlzásba esik a dolog, pl nemtom láttál-e már olyat, ami amerikában rutin. ott az egész belső bőrt meghagyják, és csak a külsőt távolítják el. Jó, igazából ez tényleg nem oszt nem szoroz, mert a legtöbb érzőideg a bőr alatti szövetekben található, nem a fitymában, de tény, hogy külső rész több genitális idegvégződést tartalmaz.
2012. máj. 16. 12:12
 25/30 anonim ***** válasza:
Nőket kellene lehet megkérdezni erről,de magyaroknál nem hinném hogy nagyon bejönne.Statisztikánál a felnőtteknél sem lehet erre adni,mert ha megkérdeznék a méretet még névetelenül is mindenki kamuzik,szépít a dolgokon.
2012. máj. 19. 13:47
 26/30 A kérdező kommentje:
a körülmetélés nem befolyásol a pénisz méretén
2012. máj. 27. 01:20
 27/30 anonim ***** válasza:
48%
Én úgy tudom, hogy nem befolyásolja a szexuális érzékenységet a körülmetélés. Tudom, hogy vannak viták a belső és a külső fityma arányáról és megoszlanak a vélemények hogy az érzékelés mennyiben lesz más a műtét után, ugyanakkor az orgazmus "fejben dől el", azaz nem a körülmetélés stílusa lesz a döntő szempont. A fitymafék átvágása (vagy eltávolítása) még érdekes lehet. Van olyan orvos aki meghagyja a féket a körülmetélés során, van aki egy picit bemetszi, hogy hosszabb leszen, és van aki azt is eltávolítja teljesen.
2012. júl. 30. 16:14
 28/30 anonim ***** válasza:
Anna, neked melyik stílusu metélés tetszik jobban, mint a többi ?
2012. júl. 31. 22:25
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsuk inkább úgy a kérdést, hogy szerintem melyik stilusú körülmetélés a legjobb?

Orvosilag az a jó aminek hatására a makk (és a makk pereme is) állandóan szabadon marad. Ez azért nagyon fontos, mert a makk alatt lévő árokban gyűlhetnek meg a baktériumok. Ha teljesen szabadon van a makk, akkor a körülmetélés higiéniai előnyei is teljesülnek.

Régebben azt gondoltam, hogy ha egyformán vágnak a belső és külső fitymából, azaz ha a belső fityma kb. 1-2 cm szélességben megmarad az a jó, de aztán láttam más típusú körülmetélést is, ahol a vágás a makk alatt volt és gyakorlatilag a teljes belső fitymát eltávolították. Ilyenkor sokkal "jellegzetesebb", "erőteljesebb" a makk látványa, úgyhogy szerintem ez a szebb!

2012. aug. 1. 11:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Anna csak egyet tudok érteni veled!
2012. aug. 1. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!